Mie SYDÄN suomenhevonen – Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien hyvänmielen kuvakampanja suomenhevosen päivän kunniaksi

Jaa kuva hetkestä suomenhevosen kanssa ja kerro kuvatekstissä kuvastasi hieman lisää: Mitä siinä tapahtuu, miksi juuri tämä kuva tai tämä suomenhevonen valikoitui kuvaan.

Jaa tarinasi ja kerrotaan yhdessä ympäri Suomen kuvin ja sanoin ilo ja ylpeys ystävästämme suomenhevosesta! Toivottavasti saamme paljon kuvia mukaan – tarkoitus on ennen kaikkea jakaa hyvää mieltä ja hyviä hetkiä, mutta myös tuoda esille suomenhevosen arvostusta ja merkitystä meille kaikille.

Kuvakampanjaan voi osallistua joko Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien some-kanavissa tai sähköpostilla 12.9.2021 asti. Osallistujan ei tarvitse olla Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien tai SHKL:n jäsen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja, ja kuvasatoa julkaistaan myös syksyn Hevosenomistaja-lehdissä. Jos haluat osallistua sähköpostilla, löydät yhteystietomme täältä. Muistathan tarvittaessa kysyä kuvan julkaisuun luvan. Jakaessasi kuvan, annat oikeuden käyttää kuvaa Hevosenomistajien some-kanavissa tai lehdessä tämän kuvakampanjan tiimoilta. Muuhun käyttöön kuvia emme säilytä. Arpaonnen osuessa kohdalle, olemme yhteydessä voittajiin syyskuun aikana. Facebook/Twitter/Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

#suomenhevonen #suomenhevosenpäivä #aitosuomalainen #suokkionkaikkien #miesydänsuomenhevonen #hevosenomistaja

Lisätietoa suomenhevosen päivän tapahtumakampanjasta löydät myös:
www.shkl.net/2021/07/21/suomenhevosen-paiva-syyskuussa-haluaisitko-esitella-rodun-edustajaa/
www.hippos.fi/suomenhevonen/juhlitaan-yhdessa-suomenhevosta-6-9-jarjesta-oma-tapahtuma/