Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry

Positiivinen Väläyttäjä-tunnustus

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry valitsee kahdesti vuodessa jäsenistöstään Positiivisen Väläyttäjän, joka on myönteisellä toiminnallaan ja asenteellaan tuonut hevosurheilua ja -harrastusta positiivisesti esille. Vinkkaa sopivaa palkittavaa ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin!

Kunniataulu:

Syksy 2019: Arto Nieminen

Arto Nieminen on pitkän linjan suomenhevoskasvattaja, jonka nimiin on vuoden 1974 jälkeen merkitty 33 kasvattia. Kasvateissa on monia kelpo kilpahevosia, mutta joukon kirkkain tähti on ehdottomasti 11-vuotias ori Välähdys. Se on Niemiselle omia kasvatteja kolmannessa sukupolvessa, sillä jo Välähdyksen emänemänemä Eron-Veti oli Arton omistuksessa. Välähdys siirtyi vuotiaana varsana suoraan kasvattajalta nykyiseen kotiinsa Ville Korjukselle.

Kevät 2019: Minni Majoniemi, Kouvolan raviradan omistajavastaava ja Raviliiga KooKoon kimpanvetäjä

Syksy 2018: Mia Tikka, monipuolisesti ja aktiivisesti harrastavan hevosperheen äiti ja Etelä-Karjalan Poniraviliigan kimpanvetäjä

Kevät 2018: Nina Hänninen, Suomen voitokkain poniohjastaja

Talvi 2017: Heini Kuukka & Maarit Ruokolainen, monitoimiori Esun omistajat
Loppuvuoden 2017 Positiivinen Väläyttäjä -tunnustuksen saivat ummeljokelaiset Heini Kuukka & Maarit Ruokolainen, jotka omistavat Mahdollisuuksien Hevonen hankkeen -Suomenhevonen 110 vuotta -virallisen kummihevosen, Esun. 15-vuotias Esu on paiskinut töitä virkansa puolesta mallikkaasti koko vuoden 2017 monissa tapahtumissa suomenhevosen sitkeydellään. Moniosaaja Esu on suomenhevonen isolla S:lla, se on toiminut ravurina, ratsuna, työhevosena sekä siitosorina.

Syksy 2017: Milla Pyysalo, Raviliiga Saipan kimpanvetäjä
Milla on lupautunut mukaan mielenkiintoiseen projektiin, jonka tärkeimmässä tehtävässä, tiedottamisessa, kimpanvetäjä pitää omistajat menossa mukana.

Kevät 2017: Päivi Luukka
Päivin kasvattama ja osaomistama suomenhevonen Pauhis on aloittanut alkuvuoden komeasti T76-kakkosen jälkeen kolmelle tolpparivillään. Luukan lisäksi hevosen omistavat Kaisa Riikonen sekä Olavi Nisonen, joka on myös hevosen valmentaja.

Talvi 2016: Mirva Kinnunen on positiivinen ponikasvattaja
Mirvan nimiin on kasvatettu 33 ponia. Yksi kasvateista, Sammalisen Klarissa, palkittiin viime vuonna valtakunnallisesti parhailla pisteillä jalostusarvosteltuna Suomessa syntyneenä 3–8 -vuotiaana tammana. Mirva tunnetaan aktiivisena osallistujana sekä valmiina kouluttamaan itseään. Hän on muun muassa harjoittelijana varsanäyttelyiden näyttelylautakunnassa tavoitteenaan suorittaa näyttelytuomarin koe.

Kesä 2016: Ville Korjus sekä kuninkuusravien tuuletukset.
Korjus teki Välähdyksellä tänä kesänä läpimurron suomenhevosten huipulle Turun kuninkuusraveissa. Valmentaja, Ville Korjuksen, iloisuus näkyi riemukkaana tuuletuksena sekä positiivinen asenne on näkynyt koko hevosen uran aikana. Tarmokkaan orin uran aikana on ollut myös vastoinkäymisiä mutta niistä on selvitty.

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja: Miia Värri, p. 044 286 0229, miia.varri [a] gmail.com
Sihteeri: Viivi Honkimaa, sihteeri [a] kk-hevosenomistajat.fi

Huom! Roskapostin estämiseksi sähköpostiosoitteet ovat rikotussa muodossa. Poista osoitteista välit ja korvaa [a]-merkki @-merkillä.

Lue Kymen-Karjalan alueen uutisia klikkaamalla tästä.

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat Facebookissa.

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat Instagramissa: @kymenkarjalan_hevosenomistajat