Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry

Puheenjohtaja Sanna Liiri: p. 0400 880 044, email. sanna.liiri [a] kk-hevosenomistajat.fi
Sihteeri Johanna Mäkelä p. 040 7049794, email. johanna.a.makela [a] gmail.com

Huom! Roskapostin estämiseksi sähköpostiosoitteet ovat rikotussa muodossa. Poista osoitteista välit ja korvaa [a]-merkki @-merkillä.

Lue lisää Kymen-Karjalan alueen nettinostoja klikkaamalla tästä

Positiivinen Väläyttäjä-tunnustus

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry valitsee kolme kertaa vuodessa jäsenistöstään Positiivisen Väläyttäjän, joka on myönteisellä toiminnallaan ja asenteellaan tuonut hevosurheilua ja -harrastusta positiivisesti esille. Vinkkaa sopivaa palkittavaa ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin!

Kesä 2016: Ville Korjus sekä kuninkuusravien tuuletukset.
Korjus teki Välähdyksellä tänä kesänä läpimurron suomenhevosten huipulle Turun kuninkuusraveissa. Valmentaja, Ville Korjuksen, iloisuus näkyi riemukkaana tuuletuksena sekä positiivinen asenne on näkynyt koko hevosen uran aikana. Tarmokkaan orin uran aikana on ollut myös vastoinkäymisiä mutta niistä on selvitty.

Talvi 2016: Mirva Kinnunen on positiivinen ponikasvattaja
Mirvan nimiin on kasvatettu 33 ponia. Yksi kasvateista, Sammalisen Klarissa, palkittiin viime vuonna valtakunnallisesti parhailla pisteillä jalostusarvosteltuna Suomessa syntyneenä 3–8 -vuotiaana tammana. Mirva tunnetaan aktiivisena osallistujana sekä valmiina kouluttamaan itseään. Hän on muun muassa harjoittelijana varsanäyttelyiden näyttelylautakunnassa tavoitteenaan suorittaa näyttelytuomarin koe.

Kevät 2017: Päivi Luukka
Päivin kasvattama ja osaomistama suomenhevonen Pauhis on aloittanut alkuvuoden komeasti T76-kakkosen jälkeen kolmelle tolpparivillään. Luukan lisäksi hevosen omistavat Kaisa Riikonen sekä Olavi Nisonen, joka on myös hevosen valmentaja.

Syksy 2017: Milla Pyysalo, Raviliiga Saipan kimpanvetäjä
Milla on lupautunut mukaan mielenkiintoiseen projektiin, jonka tärkeimmässä tehtävässä, tiedottamisessa, kimpanvetäjä pitää omistajat menossa mukana.

Talvi 2017: Heini Kuukka & Maarit Ruokolainen, monitoimiori Esun omistajat

Loppuvuoden 2017 Positiivinen Väläyttäjä -tunnustuksen saivat ummeljokelaiset Heini Kuukka & Maarit Ruokolainen, jotka omistavat Mahdollisuuksien Hevonen hankkeen -Suomenhevonen 110 vuotta -virallisen kummihevosen, Esun. 15-vuotias Esu on paiskinut töitä virkansa puolesta mallikkaasti koko vuoden 2017 monissa tapahtumissa suomenhevosen sitkeydellään. Moniosaaja Esu on suomenhevonen isolla S:lla, se on toiminut ravurina, ratsuna, työhevosena sekä siitosorina.

Kevät 2018: Nina Hänninen, Suomen voitokkain poniohjastaja

Syksy 2018: Mia Tikka, monipuolisesti ja aktiivisesti harrastavan hevosperheen äiti ja Etelä-Karjalan Poniraviliigan kimpanvetäjä

 

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry sosiaalisessa mediassa