Jäsentuotteet

Hevosen omistaminen on elämys, johon sisältyy monenlaisia unelmia ja suuria tunteita. Haluamme hevosenomistajien liittona korostaa myös yhteenkuuluvuutta – kuulummehan kaikki hevosenomistajien joukkoon. Ollaan siis ylpeästi hevosenomistajia ja näytetään se muillekin!

Yhteistyössä Hoo-Hoo Oy:n kanssa olemme perustaneet verkkokaupan, josta voit nyt tilata tuotteita SHKL:n vuoden 2020 ”Hevosenomistaja – ja ylpeä siitä!” -teemapainatuksella. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä erilaisia käytännöllisiä vaatteita sekä kätevä termosmuki.

Päästäkseen tarkastelemaan tuotteita on verkkokauppaan ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä sähköpostiosoitteella ja SHKL:n rekisteröitymiskoodilla. Jatkossa sivustolle kirjaudutaan sähköpostilla ja salasanalla. Tarkemmat ohjeet ohessa.

Tarkastellaksesi ja tilataksesi tuotteita toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen www.hoohoo.fi/oma-tili.
  2. Syötä kohtaan ”Rekisteröidysähköpostiosoitteesi sekä rekisteröitymiskoodi SHKL ja klikkaa ”Rekisteröidy”-nappia.
  3. Saat antamaasi sähköpostiin salasanan, jolla pääset kirjautumaan SHKL:n verkkokauppaan ja tilaamaan tuotteita. Salasana kannattaa vaihtaa ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen ”Oma tili”-kohdasta.
  4. Tuotteita pääset tarkastelemaan klikkaamalla sisäänkirjautuneena sivuston oikeasta yläkulmasta ”Verkkokauppa” ja sen jälkeen SHKL:n printillä varustettua kuvaa.

    Ohjeet toimivat samalla periaatteella myös älypuhelimella ja tabletilla.

Tuotteiden toimitusaika on seitsemän arkipäivää ja tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä:

Hoo-Hoo Oy
heidi.hietala@hoohoo.fi
p. 010 666 3000 / p. 050 571 1141