Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys r.y.

Me Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat olemme etenkin itäsuomalaisen hevosenomistajan asialla – täydellä sydämellä ja pohjoiskarjalaisella iloisuudella! Haluamme edistää, toteuttaa ja mahdollistaa hevosenomistajuutta ja paikallisia hevosalan tapahtumia sekä tukea ja auttaa hevosenomistamiseen liittyvissä kysymyksissä. Järjestämme yhteistyössä Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton kanssa koulutus- ja luentotilaisuuksia sekä palkitsemme tamma- ja varsanäyttelyiden parhaita varsoja.  Vuoden Hevosenomistajan palkitsemme Joensuun Raviradan järjestämässä Pohjois-Karjalan Ravigaalassa sekä muistamme maakuntamme hevosenomistajia vuosikokouksessamme.

Olemme mielellämme mukana maakuntamme tapahtumissa lajiin ja rotuun katsomatta. Jos sinulla on hyviä ideoita tai ajatuksia siitä, missä me Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat voisimme olla mukana tukemassa alueemme hevosenomistajuutta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, kuulemme siitä mielellämme. Tiedotamme ajankohtaisista asioista ja tapahtumistamme SHKL:n nettisivuilla, sähköisessä jäsenkirjeessä sekä some-kanavissamme. Pysy kartalla hevosenomistamisen ajankohtaisista asioista ja eduista ja liity jäseneksi näillä nettisivuilla! Muista rekisteröidä myös sähköpostiosoitteesi, jotta viestimme tavoittaa Sinut!

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja Marjo Väisänen, p. 050 506 7516, marjo.j.vaisanen [a] gmail.com
Sihteeri: Eeva-Riitta Tuovinen, p. 0400 180 955, eevariitta.tuovinen [a] gmail.com
Huom! Roskapostin estämiseksi sähköpostiosoitteet ovat rikotussa muodossa. Poista osoitteista välit ja korvaa [a]-merkki @-merkillä.

Lue Pohjois-Karjalan alueen uutisia klikkaamalla tästä.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat Facebookissa.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat Twitterissä: @SHKL_PKarjala