Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys r.y.

Me Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat olemme etenkin itäsuomalaisen hevosenomistajan asialla – täydellä sydämellä ja pohjoiskarjalaisella iloisuudella! Haluamme edistää, toteuttaa ja mahdollistaa hevosenomistajuutta ja paikallisia hevosalan tapahtumia sekä tukea ja auttaa hevosenomistamiseen liittyvissä kysymyksissä. Liity jäseneksi näillä nettisivuilla ja pysyt kartalla SHKL:n tapahtumista ja eduista!

Vuonna 2019 toimimme Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton yhteistyökumppanina Hevosen Kipu -luennolla sekä palkitsemassa tamma- ja varsanäyttelyiden parhaita varsoja. Suunnitelmissamme on jälleen järjestää yhdessä Joensuun Raviradan kanssa Hevosenomistajaravit, joissa tarjoamme jäsenillemme pullakahvit. Olemme mukana myös harjoitusravitalkoissa ja mukana toteuttamassa Linnunlahden maankuulua harkkarimakkaratarjoilua vuorollamme sekä kevään että syksyn harkkareissa. Pohjois-Karjalan tämän vuoden merkkitapahtuma on 10.-11.8. järjestettävät Ponikuninkuusravit, jossa olemme myös mukana yhteistyökumppanina. Vuoden Hevosenomistajan palkitsemme jälleen Joensuun Raviradan järjestämässä Pohjois-Karjalan Ravigaalassa. Suunnitelmissamme on osallistua myös tänä vuonna johonkin maakuntamme ratsastustapahtumaan tai vaikka useampaankin – mikä se voisi olla? Jos sinulla on hyviä ideoita tai ajatuksia siitä, missä me Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat voisimme olla mukana tukemassa alueemme hevosenomistajuutta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, kuulemme siitä mielellämme. Kutsu meidät mukaan!

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja Marjo Väisänen, p. 050 506 7516, marjo.j.vaisanen [a] gmail.com
Sihteeri: Kirsi Tolvanen, p. 050 367 5539, k.tolvanen [a] outlook.com
Huom! Roskapostin estämiseksi sähköpostiosoitteet ovat rikotussa muodossa. Poista osoitteista välit ja korvaa [a]-merkki @-merkillä.

Lue Pohjois-Karjalan alueen uutisia klikkaamalla tästä.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat Facebookissa.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat Twitterissä: @SHKL_PKarjala