Lapin läänin Hevosenomistajat ry

Lapin Kesäraviliiga

Vastaanoton perusteella kilpailu on ollut mukava lisämauste Lapin raveihin ja todennäköisesti kannustaa hevosenomistajia hanakammin ilmoittamaan hevosiaan pisteiden toivossa myös kesäradoille. Upeat palkinnot ovat varmasti tavoittelemisen arvoisia!

Lapin läänin hevosenomistajat ry järjestää yhteistyössä Hevarin kanssa jälleen Kesäravicupin. Kesäcupin pistesaldoa voi kartuttaa seuraavissa kauden 2019 raveissa:
8.6. Torniossa, 28.6. Sodankylässä, 7.7. Kemijärvellä, 21.7. Kurtakossa, 18.8. Kaukosessa ja 1.9. Rovaniemellä. Kaikki ko. ravien totolähtöihin osallistuvat hevoset ovat automaattisesti mukana kisassa. Cupissa eniten kokonaispisteitä keränneen hevosen omistajalle palkintona Hevarin Degato-kilpakärryt ja toiseksi sijoittuneelle Hevarin kilpasilakompletti.

Palkintojenjako 28.9.2019 Rovaniemen raveissa. Pisteytys menee niin, että lähdön voittaja saa 10, kakkonen 8, kolmas 5 ja neljäs 3 pistettä, sekä viides vielä 1 pisteen.

Lehtijuttu Hevosenomistaja-lehdessä 4/16 (lataa pdf)

Yhteystiedot:

Puheenjohtaja: Suli Pahkamäki p. 040 720 6753, suli1pahkamaki [a] gmail.com
Sihteeri: Helena Piltonen, helena.piltonen [a] gmail.com
Huom! Roskapostin estämiseksi sähköpostiosoitteet ovat rikotussa muodossa. Poista osoitteista välit ja korvaa [a]-merkki @-merkillä.

Katso Lapin alueen uutisia klikkaamalla tästä.

Lapin Hevosenomistajat Facebookissa.