Suomenhevosen päivä syyskuussa – haluaisitko esitellä rodun edustajaa?

Omistatko yleisöön myönteisesti suhtautuvan suomenhevosen ja haluaisit esitellä sen avulla hienoa hevosrotuamme muillekin? Suomenhevosen päivänä, maanantaina 6. syyskuuta suomenhevosia viedään  näytille vanhainkoteihin, päiväkoteihin, kouluihin, toreille ja muihin sopiviin paikkoihin. Mieti paikkakunnaltasi sopiva kohde ja ehdota sitä!

Haastamme suomenhevosten omistajat mukaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Toivomme tapahtumia järjestettävän ympäri Suomea. Esittely voi tapahtua kyseisenä päivänä mihin kellonaikaan vain. Sopiva esittelyn kesto on noin kaksi tuntia. Suomen Hippos toimittaa yhteyshenkilölle myös suomenhevosen esittelymateriaalia sekä paidan. Ilmoittautuneille lähetetään lisäohjeistusta. Paikan päältä tulisi jakaa myös kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter ja/tai Instagram). On hyvä miettiä myös se, kuinka saada paikallinen media, esimerkiksi paikallislehti kiinnostumaan ja uutisoimaan tapahtumasta.


Ilmoittaudu 13.8.2021 mennessä sähköpostitse: tomi.himanka@hippos.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seuraavat seikat:
–    Yhteyshenkilö yhteystietoineen, mukaan lukien sähköpostiosoite ohjeiden toimittamista varten
–    Suunniteltu paikka ja kellonaika
–    Vaatekoko paidan toimittamista varten