SHKL Hevosenomistajapokaalin 2. erän maksaneet on julkaistu!

SHKL Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä ennakkomaksullinen suurkilpailu 2-vuotiaille  lämminverisille. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki 2-vuotiaat lämminveriset, joista on maksettu sääntöjen määräämä ennakkoilmoittautumismaksu.

Toisen maksuerän jälkeen mukana on yhteensä 195 varsaa. Vuoden 2018 ikäluokan varsojen ensimmäinen maksuerä erääntyi vuodenvaihteessa ja toinen erä 28.2.2020.

Jos ensimmäinen ja/tai toinen maksuerä on jäänyt maksamatta, mukaan on mahdollista päästä enää maksamalla sääntöjen mukainen sakkomaksu 15.5.2020 mennessä. Sakkomaksun suuruus on 300 euroa.

Vuoden 2020 karsinnat ajetaan Jokimaalla 29.10.2020 ja finaali niin ikään Jokimaalla 7.11.2020.

Vuoden 2020 toinen maksuerä maksettu seuraavista hevosista:

Voit etsiä omaa hevostasi selaimen Etsi-toiminnolla. Paina Ctrl+F ja kirjoita hevosen nimi hakukenttään.

Alma Cotter, American Zakke, Amongst Stars, Angela D.Garden, Anna K.Garden, Anniemal, Antarctica, Argangel Garden, Athaleyah, Aura River, Bachelorette, Bee Combo, Benelli XO*, Betsy Combo, Black Betty*. Black Revenge, Blackbird Flies, Blue Ocean, Bold Diablo*, Bonde Combo (S), Boogeymansin ,Boss Combo, Brilliant Stride*, BWT Ghost, Caballo De Pino, Caitlyn, Call Me King*, Callecustaa, Callela Exlover, Carmenere, Cataleya Evo (S)*, Chicamaru, Club Nord Love, Cold Player, Coltrane Frido, Comeflywithme, Concave, Count Romeo, Credit To Easy, Cutlass, Dark Necessities, David Snipes, Diamonds Sky, Dream Daisy, Dusktodawn Boogie*, E.L. Jamboree (S), Eagle Orden, East Star Hope, Easy To Love, Ecarte, Elendiil, Elkins*, Eventful Swamp, Expensive Everwood, Fabulous Storm, Fake, Fantom Factor, Farfallone, Farnorth Sunray*, Faucille De Lune, Firecracker Gunn, Flossing Artist, Friday Miracle*, Fu King Fab Press, Get Going Gary, Ginger Pompadour, Goddess Go, Grace Scion, Haley Hoss*, Hannah Hoss*, Hard To Surprise*, Harry Potter, Hawk Orden, Humptydumpty, Hurry Cane Poof, Ilos Olivia, Impulso, Infinity Boost, Joker Pride, Karelia Lady, Kato Kato, Kenny Star, King Of The North, Knows Ares, Knows Mana*, Kyle Web, Lake’s Diana, Langen’s Rapide, Laurila’s Johnny, Lazy Lulu, Le Fay, Le Lovetail, Leemark’s Jagger, Lemmy Model*, Lena Roff, Let It Burn, Lightning Luca*, Like Di Serafino, Linden’s Lad, Lisa Elmqvist, Luck’s Equ*, M.T.Robyn (S)*, Magazine Match*, Magic Madonna, Make Me Star*, Marvelous Maya, MAS Felipe, MAS Flash, MAS For You*, Maserati, Massive Shine, Matahari, Maywood Wania*, Meadow Miracle, Midnight Treasure, Miss Red, Mountain Selena, Mr Stahl, My Liss Malibu*, Nemea Kato, Nette’s Ensio, Nubia, Ocean Ale, Olivia Windhill, Only Hangover*, Oprah Ale, Oskar Blou, Papa Don’t Preach, Peak C.R. Seven (DK), Perfect Circle*, Peter Tie, Pixie Dust*, Planbee, Press Release, Quick No Trouble, Rajah Dream*, Rawit, Redmile Wania (S)*, Rim Bay Diva, Rivercapes Beast, Rock’n Roll Ax, Rocktown Judge, Rullebackens Gösta, Run Runaway, Sahara Playhard*, Sahara Secrets, Silverado Wania*, Sky What To Do, Skål På Den Saken, Soul Orden, Speedy Norwegian, Starry, St Helensine, Stick Match, Still Better, Stone Cold Oak*, Stonecapes Ulala, Stonecapes Unique*, Stonecapes Unity, Stonecapes Uranie, Stoneisle Tess, Stoneisle Texas*, Stoneisle Tiddler, Stratton, Stunning Spark, Sultan Maharajah, Swan Queen, Swanandonly, Sweet Cannibale, The Great Kemp*, Time Match*, To Do, Top Class Kemp*, Toratoshi, Tough Cookie, Trapasso, Trick Bag, Truly Easy, Unelmako, Unique Sunrise, Valnes Marika (S)*, Voice Of Reason, Wannabe Wild, Westside Madonna*, Whistling Dave, Whodouthinkuare, Windlucky, Xenia Comery, Youyou, Zara Avenger, Zeron Wania (S), Zoco Ride, Zolamani, Zolatine*, Zolei

Yhteensä 195 hevosta. Asteriskilla (*) merkityt ovat maksaneet ensimmäisen maksuerän yhteydessä kaikki erät.