2023 ennakkomaksukilpailujemme laskut lähetetty – eräpäivät vuodenvaihteessa

SHKL:n ennakkomaksullisten kilpailujen, eli kaksivuotiskilpailu SHKL Hevosenomistajapokaalin sekä avoimen lämminverikilpailun, Pohjantähti lämminveristen suurmestaruusajon ensimmäisten erien laskut on lähetetty. Ellet ole ollut Hippoksesta saadun osoitelistan perusteella lähetettyjen kirjeiden saajien joukossa tai postin saapumisessa on viivettä, voit ladata maksukirjeet myös sivuiltamme:

Lisätietoa SHKL Hevosenomistajapokaalista * lasku/invoice

Lisätietoa Pohjantähti lämminveristen suurmestaruusajosta * lasku/Invoice Huomaa ensimmäisen palkinnon korottaminen; finaalivoittajalle luvassa vähintään 30.000 euroa!

Huomaathan molempien kilpailujen ensimmäisten erien erääntyvän 31.12.2022 ja laskut koskevat vuoden 2023 kilpailuja. Mikäli olet saanut maksukirjeen ja olet myynyt hevosen, tiedotathan ystävällisesti uutta omistajaa maksukirjeen saapumisesta.

Molemmissa kilpailuissa tarjolla tulevanakin vuonna suuria seteleitä – varmista, että hevosesi on mukana!