Forssan Pilvenmäki on vuoden hevosenomistajaystävällisin ravirata 2022

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin Teivon ravikeskuksessa lauantaina 10.12.2022.

Kokouksen yhteydessä palkittiin nyt kolmatta kertaa vuoden hevosenomistajaystävällisin ravirata. Valinnassa painotetaan hyvää yhteistyötä sekä hevosenomistajien arvostusta.

Pilvenmäki on uudistusmielinen ja innovatiivinen ravirata, jossa on rohkeasti kokeiltu uudenlaisia kilpailuja ja tapahtumia. Juuri tällaista otetta hevosala tarvitsee. Pilvenmäki on perinteisesti huomioinut hyvin hevosenomistajat kilpailutapahtumissa ja yhteistyö on ollut toimivaa. Kuluneen vuoden Kuninkuusraveista Pilvenmäki rakensi hienon yhteisöllisen tapahtuman, joka toi paljon positiivista virettä koko hevostoimialalle ja houkutteli lajin pariin myös paljon uutta yleisöä, kertoo SHKL:n puheenjohtaja Henna Virkkunen valinnan taustoista.

Onnittelut!