Miia Salminen edustaa Suomea naisamatööriohjastajien EM-kilpailussa Ruotsissa 9.-12.8.2022

Euroopan raviamatöörijärjestöjen liitto FEGAT järjestää vuosittain miesten ja naisten EM-kilpailut.

Tämänkertainen naisamatöörien Euroopan mestaruus ratkeaa Ruotsissa 9.-12.8.2022. Mukana on osanottajia 11 maasta. Kilpailussa kerätään pisteitä useassa osalähdössä sijoitusten perusteella. Rikkeet vähentävät pistesaalista. Kilpailut ajetaan paikallisilla, arvotuilla hevosilla. EM-kilpailuissa ei käytetä lainkaan ajovitsaa.

Miia on kaksinkertainen Racing Amatööriohjastajien SM-kilpailun finalisti ja saavuttanut menestystä myös ravinaisten SM-kilpailuissa. Hän on monelle tuttu myös ideoimansa naisohjastajasarja Lady-Liigan järjestäjänä sekä ravien äänityöläisenä.

Onnea matkaan!

Naisamatööriohjastajien EM-kilpailun osanottajat 2022. Kuva: FEGAT