Kimpparavit Teivossa 10.5.2022

Tiistaina 10. toukokuuta Teivossa vietetään Kimpparaveja! Mukana järjestelyissä SHKL:n alueyhdistys Hämeen Hevosenomistajain Yhdistys ry.

Kimppaomistaminen on nykyisin todella yleistä ja suurin osa ravihevosista on jonkinlaisen kimpan omistuksessa. Kimpassa hevosen omistamisen kulut eivät kasva niin suuriksi ja porukalla voi jakaa myös hevosen tuomat ilot ja surut.

Kimpparaveissa tietoa kimppaomistamisesta jaetaan toto-hallin infossa. Infoon voi myös vapaasti tuoda esitteitä myynnissä olevista kimppahevosista. Kannattaa siis käydä katsastamassa infon kimppahevostarjonta!

Kimpparaveissa kimppahevosen omistajat pääsevät raveihin maksutta(*. Kimpanvetäjä voi ilmoittaa kimpan ennakkoon Teivon toimistolle osoitteeseen teivo@teivo.fi ja kaikki kimppalaiset pääsevät hevosen nimellä raveihin maksutta.

Kimpanvetäjä voi myös varata ryhmälle pöydät Ravintola Grand Prix’sta, jolloin tarjoamme ryhmälle ruuasta 15 prosentin alennuksen.

Kimpparavipäivänä tarjoamme myös kimpoille mahdollisuuden pitää kimppakokous Teivossa, tarjoamme kokoustilan käyttöönne maksutta.

Myös alakerran Omistajaklubi on tänäkin päivänä myös kimppaomistajien käytössä!

Tapahtuma Facebookissa

Tiedote Teivon raviradan kotisivuilla

*) SHKL:n jäsenkortilla kaikkiin Teivon raveihin, myös Kriterium-raveihin, on vuonna 2022 vapaa pääsy. Kiitos yhteistyöstä!