Verkkoluento varsan koulutuksesta 11.5.2022

Mitä olisi hyvä ymmärtää varsasta ja nuoresta hevosesta käytöstapojen ja uusien asioiden kouluttamisen näkökulmasta?

Jos aihe on ajankohtainen tai muuten kiinnostaa, tule kuuntelemaan Mia Jurvalan luento aiheesta 11.5.2022 alkaen kello 18. Luennon hinta on 5 €.

Luento kestää noin kaksi tuntia ja se tallennetaan. Tallenne on ilmoittautuneiden ja maksaneiden katsottavissa kaksi viikkoa luennon jälkeen.

Luento sopii kaikkien hevosurheilulajien harrastajille. Luennon ohjeet ovat konkreettisia. Voit esittää luennolla kysymyksiä.

Luento on toivottu jatko hevoskouluttaja Mia Jurvalan viime syksyn hevoskoulutuksen luennolle. Hevoskouluttaja Mia Jurvala on työskennellyt hevoskoulutuksen parissa jo 25 vuotta. Hän on erikoistunut kouluttamaan hevosia, joiden käytös luo ongelmatilanteita. Paras lääke on ennaltaehkäisy, mitä tämäkin luento on.

Ilmoittautumiset 8.5.2022 mennessä tästä linkistä: https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/varsan-koulutus-verkkoluento/

Maksamaton ilmoittautuminen ei ole voimassa.

Peruutukset vahvistusviestin linkin kautta tai emmi.kupiainen@ratsastus.fi. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleissa peruutuksissa maksu hyvitetään vain lääkärintodistuksella. Peruuttamattomat ilmoittautumiset tulee maksaa täysimääräisenä. Jälki-ilmoittautumisessa hintaan lisätään 10 €.

Luento on SRL Hämeen, Hämeen Hevosjalostusliiton, Hämeen Hevosenomistajien sekä Teivon raviradan järjestämä. 

Tapahtuma Facebookissa