Jäsenhankintakilpailu uudistui – lähde mukaan!

Jäsenhankintakilpailu on käynnistynyt. Nyt on hyvä hetki hankkia SHKL:lle jäseniä – voit voittaa hienoja palkintoja!

SHKL palkitsee eniten jäseniä hankkineen pääsylipuilla joko ravi- tai ratsutapahtumaan. Voittaja saa valita lippupaketin Helsinki International Horse Show’hun tai kuninkuusraveihin. Palkinnon arvo on noin 300 euroa.

Palkinnon arvo riippuu hankittujen maksaneiden jäsenten määrästä. Mikäli voittaja on hankkinut enemmän kuin kaksikymmentä maksanutta jäsentä, palkintoon lisätään liput myös kaverille. Helsinki International Horse Show’n All Event -liput kahdelle hengelle ovat arvoltaan 630 euroa.

Jos yli kaksikymmentä maksanutta jäsentä hankkinut voittaja valitsee kuninkuusravipaketin, hän saa kaksi kappaletta kahden hengen VIP-paketteja arvoltaan noin 600 euroa. Jos voittaja on hankkinut alle kaksikymmentä maksanutta jäsentä, hänet palkitaan kahden hengen VIP-lippupaketilla arvoltaan noin 300 euroa.

Jokainen vähintään viisi jäsentä hankkinutta palkitaan noin 50 euron arvoisella liivillä tai vastaavan arvoisella muulla SHKL:n jäsentuotteella.

Kaikkien vähintään yhden maksaneen jäsenen hankkineen jäsenen kesken arvotaan pipoja.

Jäsenhankintakilpailu on voimassa heti ja jatkuu toukokuun loppuun asti.

SÄÄNNÖT:

1. Kilpailuaika on 25.10.2021-31.5.2022. Osallistujat saavat yhden pisteen jokaisesta kilpailuaikana hankkimastaan uudesta jäsenestä, joka maksaa vuoden 2022 jäsenmaksunsa viimeistään 31.5.2022. Jäsenhankinnasta ilmoitetaan liittymislomakkeen jäsenhankinta-kentässä (kotisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai paperisella lomakkeella). 

2. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki vuoden 2022 jäsenmaksunsa maksaneet hevosenomistajayhdistysten jäsenet, lukuun ottamatta Keskusliiton työntekijöitä.

3. Jäsenhankintakilpailu on henkilökohtainen. Kaikkien tietyn kilpailijan hankkimiksi ilmoitettujen jäsenten tulee todella olla hänen hankkimiaan. Väärinkäytöstä epäiltäessä Keskusliiton toimisto tutkii asian ja tarvittaessa vilpillisesti toiminut kilpailija poistetaan kilpailusta ja hänen tuloksensa mitätöidään.

4. Kilpailun tarkoituksena on uusien jäsenien hankkiminen Hevosenomistajayhdistyksiin.

5. Kilpailuun osallistutaan automaattisesti liittymislomakkeen jäsenhankinta-kentän perusteella. Kilpailun tilannetta seurataan Hevosenomistaja-lehdessä.

6. SHKL palkitsee eniten jäseniä hankkineen pääsylipuilla joko ravi- tai ratsutapahtumaan. Voittaja saa valita lippupaketin Helsinki International Horse Show’hun tai kuninkuusraveihin. 

– Palkinnon arvo riippuu hankittujen maksaneiden jäsenten määrästä. Mikäli voittaja on hankkinut enemmän kuin kaksikymmentä maksanutta jäsentä, palkintoon lisätään liput myös kaverille. Helsinki International Horse Show’n All Event -liput kahdelle hengelle ovat arvoltaan 630 euroa.

– Jos yli kaksikymmentä maksanutta jäsentä hankkinut voittaja valitsee kuninkuusravipaketin, hän saa kaksi kappaletta kahden hengen VIP-paketteja arvoltaan noin 600 euroa. Jos voittaja on hankkinut alle kaksikymmentä maksanutta jäsentä, hänet palkitaan kahden hengen VIP-lippupaketilla arvoltaan noin 300 euroa.

Jokainen vähintään viisi jäsentä hankkinutta palkitaan noin 50 euron arvoisella liivillä tai vastaavan arvoisella muulla SHKL:n jäsentuotteella (mahdollista hyödyntää myös kalliimman tuotteen yhteydessä maksamalla erotus itse). Kaikkien vähintään yhden maksaneen jäsenen hankkineen jäsenen kesken arvotaan pipoja.