SHKL:n 45-vuotisjuhlakokouksessa palkitsemisia

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin lauantaina 20. marraskuuta Killerin Raviradalla ravintola Pegasuksessa.

Puheenjohtaja Henna Virkkunen valittiin yksimielisesti jatkamaan vuodelle 2022. Hallituksen jäseniksi ja varajäseniksi seuraavalle kolmevuotiskaudelle erovuoroisten tilalle valittiin Tiina Pasma (varajäsen Sari Parviainen), Jouko Stenroos (varajäsen Hanna Heinonen) ja Anne Taimela (varajäsen Marjo Väisänen).

Kokouksessa jatkettiin viime vuonna aloitettua tapaa palkita vuoden ravirata. Vuoden 2021 hevosenomistajaystävällisimmäksi raviradaksi valittiin Oulun ravirata. Ravirataa kiiteltiin erityisesti tallialueen palveluista.

Vuoden 2022 teemana SHKL:n toiminnassa on vastuullinen hevosenomistaja.

SHKL:n 45-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuosikokous päätti kutsua kaksi liiton aiempaa puheenjohtajaa, Timo Kallin ja Antero Vesterisen, kunniajäseniksi. Antero Vesterinen kertoi puhelimitse tunnelmansa valinnan jälkeen. Timo Kalli tulee vastaanottamaan kunniakirjansa liiton seuraavaan hallituksen kokoukseen 16. joulukuuta.

Kultaiset ansiomerkit myönnettiin seuraaville henkilöille: Kirsti Kosonen, Jaakko Jylhä, Maria Sirén, Sanna Liiri, Mikko Väisänen, Eero Hyötyläinen, Eero Putkonen, Anja Heikkilä, Minna Kuusisto, Pentti Rantala, Juhani Uusialho, Jouko Marttila, Hannu Vähäkangas ja Markku Nisula.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio ja päätettiin vuoden 2022 jäsenmaksuksi 47 euroa.