Linnunlahti kutsuu hevosenomistajia

Torstaina 25. marraskuuta Joensuussa ravataan Hevosenomistaja-teemalla yhteistyössä Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien kanssa.

Arvoisa hevosenomistaja, kutsumme Sinut nauttimaan ravitapahtumasta päivällisen ja yhdessäolon merkeissä! Ravintola Linnunradalta hevosenomistajille on varattu omia pöytiä. Tässä on mukava tilaisuus tulla viettämään iltaa – ei siis ainoastaan ravihevosenomistajat vaan ihan jokainen jäsenemme hevosesta, ponista tai harrastuneisuudesta välittämättä. Yhdessäolo, hyvinvoiva hevonen ja hevosenomistaja sekä hyvä ruoka ja hevosurheilusta nauttiminen ovat päivämme teemoja. Samalla juhlistamme SHKL:n 45 vuoden merkkipaalua.

Ravit alkavat klo 18:00. Sitä ennen koelähtö klo 17:30 ja ponilähtö klo 17:40. SHKL:n juhlavuoden kunniaksi ohjelmassa on Hevosenomistajien kolme nimikkolähtöä, omansa niin kylmäverisille, lämminverisille kuin poneillekin. Lähdön voittaja palkitaan SHKL 45 vuotta -juhlaloimella sekä Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien ruusukkeella. Ravien aikataulun ja lisätiedot löydät täältä.

Näissä raveissa järjestämme myös jäsenruokailun. Voimassa olevaa SHKL:n jäsenkorttia näyttämällä on oikeutettu ruokalipukkeeseen, jolla voi nauttia Ravintola Linnunradan maittavan päivällisen seisovasta pöydästä tai herkutella Linnunlahden oman pizzauunin pizzalla. Mikäli omat hevoset pitävät kiireisenä vaihtoehtoisesti ruokailu onnistuu myös Tallikahviossa, jonne myös pizzan tilaus on mahdollinen. Ruokalipukkeen saat ravintolakatsomosta hallituksemme jäseniltä tai Tallikahviosta. Tänä vuonna sisäänpääsy raveihin on maksuton Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien jäsenille, kunhan jäsen on lunastanut Joensuun raviradan kausikortin. Kortin ennättää vielä noutamaan raviradan toimistosta, jos sitä vielä ei ole haettu. Lisätiedot Joensuun raviradan nettisivuilta.

Lämmin kiitos yhteistyöstä Joensuun raviradalle ja tervetuloa kaikille Hevosenomistajille nauttimaan ravitapahtumasta!

Hallitus
Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys ry