Aktivoi tunnuksesi ja olet mukana Hankkijan arvonnassa

SHKL järjestää yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Hankkija Oy:n kanssa tuotearvontoja jäsenille.

Lokakuun jäsenarvonnassa 407 euron arvoisen klipperin voitti A. Veteläinen. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnittelut voitosta!

Vuoden viimeisessä jäsenarvonnassa palkintona on Supreme Horse Care -tuotepaketti.

Jokainen meistä haluaa tarjota hevoselleen parasta ja pitää huolta tärkeästä kumppanista. Kotimaisen Supreme Horse Care -tuotesarjan  valmistuksessa käytetään tarkasti valikoituja ensiluokkaisia raaka-aineita. Tuotesarja sisältää täydennysrehuja sekä hoitotuotteita. Kotimaisesta työstä ja vastuullisuudesta kertoo tuotteiden Avainlippu-merkki.

Supreme Horse Care -tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

Supreme Horse Care Ruusunmarja, Chian siemen, Elektrolyytti, Monivitamiiniliuos, Formula MSM, Sininen linimentti, Arnika, Lämpölinimentti, Shampoo, Iho- ja haavavoide ja Valjasrasva.

Tuotepaketin arvo 192,80 euroa.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin Hankkijan sivuilla.

Aktivoi jäsentunnukset ja olet mukana arvonnoissa. Kun jäsentunnukset on kerran aktivoitu, olet automaattisesti mukana seuraavissa arvonnoissa.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

– Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
– Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
– Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
– Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu on maksettu.

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistoon p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net.