Aktivoi tunnuksesi ja olet mukana Hankkijan arvonnassa

Lokakuun jäsenarvonnassa palkintona on karvanleikkuukone.

Elokuun jäsenarvonnassa lavallisen Kiva-kutteria voitti Tiina V. Onneksi olkoon!

SHKL järjestää yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Hankkija Oy:n kanssa tuotearvontoja jäsenille. Lokakuun jäsenarvonnassa palkintona on karvanleikkuukone hevosille HCP65 DeLaval.

HPC65 DeLaval on kevyt ja ergonominen karvaleikkuri. Suunniteltu erityisesti hevosten karvan leikkaamiseen. Erittäin hiljainen käyntiääni, hevoset pysyvät rauhallisina ja karvanleikkuu sujuu. Erikoisrakenne vähentää terien kulumista. Toimituksessa teräsarja 31/15. 5 m pitkä kaapeli. Ohut, kahvan halkaisija vain 48 mm.

Karvanleikkuukoneen arvo on 407 euroa.

Lokakuun jäsenarvonnassa palkintona on klipperi.

Aktivoi jäsentunnukset ja olet mukana arvonnoissa. Kun jäsentunnukset on kerran aktivoitu, olet automaattisesti mukana seuraavissa arvonnoissa.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

– Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
– Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
– Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
– Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu on maksettu.

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistoon p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net.