Lämminveristen Suurmestaruudessa mukana 41 hevosta

Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruudessa on kolmannen erän jälkeen mukana 41 hevosta.

Mukana kolmannen erän jälkeen ovat seuraavat hevoset:

Always Ready, Amazing Warrior, American Hero, Battle Jack, BWT Divine, Callela Ikaros, Cameron Evo, Club Nord Elit, Deangelo, Don Williams, Double Revenge, Effronte Photo, Global Withdrawl, Hotshot Luca, Ivan B.R., Justice Ås, Knows Best, Lake’s Action, Le Gros Bill, Lewis Ale, Lexus Dream, M.S. Triple J., Main Stage, Mainio, Majestic Man, Mark More, Mas Champ, Messiah, Night Hall, Obrigado, One Direction, Peanuts, Quick Vald, Quite A Boy, Racing Boy, Run For Royalty, Sahara Sandstorm, Staro Moschino, Thai Profit, Tito C.A., Willow Pride.

Mukaan kilpailuun pääsee ainoastaan supersakkomaksulla 2500 euroa, joka tulee olla maksettuna 2 pankkipäivää ennen karsintaan ilmoittamista. Karsinnat ravatan Teivossa tiistaina 27. heinäkuuta ja finaali lauantaina 7. elokuuta.

Lue lisää kilpailusta täältä.