SHKL-verkkoluento: Ravihevosen ostaminen

SHKL tarjoaa jäsenilleen verkkoluennon ravihevosen ostamisesta maanantaina 10. toukokuuta kello 18–20.

Verkkoluennolla käydään läpi ulkomailla myynnissä olevan, kilpailleen ravihevosen ostoprosessin käytäntöä. Luennolla analysoidaan myytävien tai myynnissä olleiden hevosten juoksuvideoita, statistiikkaa ja käydään läpi asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota hevoskaupoilla.

Keneltä selvittää tietoja hevosesta ennen ostopäätöstä? Miten kauppa käytännössä tehdään? Millainen eläinlääkärin ostotarkastus olisi hyvä suorittaa? Miten hevosen kuljetus Suomeen järjestetään?

Asiantuntijaluennoitsijoina toimivat eläinlääkäri Antti Kinnunen, ravivalmentaja Matias Salo ja SHKL:n toiminnanjohtaja Mitja Nummenmaa.

Kysymyksiä tai toiveita luennolla käsiteltävistä aiheista voi lähettää etukäteen osoitteeseen toimisto@shkl.net.

Osallistumisohjeet

Luento järjestetään Teamsissa, ja linkki luennolle löytyy 7. toukokuuta mennessä osoitteesta https://www.shkl.net/verkkoluennot/. Kirjaudu sivuille jäsentunnuksillasi.

Jos olet jäsen, luo itsellesi tunnukset ja aktivoi ne hyvissä ajoin ennen luentoa osoitteessa https://www.shkl.net/aktivoi/.

Jos et ole jäsen ja haluat luennolle, liity jäseneksi perjantaihin 7. toukokuuta mennessä osoitteessa https://www.shkl.net/liity-jaseneksi/.

Liittymisen jälkeen lähetä sähköpostia osoitteeseen toimisto@shkl.net ja pyydä ohjeet jäsenmaksua ja luentoa varten.