SHKL-verkkoluento: Onnistunut varsominen – terve tamma, terve varsa

Hevosten lisääntymisen asiantuntija, eläinlääkäri Leena Väihkönen luennoi SHKL:n jäsenille varsomisen käytännöistä keskiviikkona 7. huhtikuuta kello 18.00.

Puolisentoista tuntia kestävällä luennolla käydään läpi varsominen alusta loppuun: Mitä varsominen ja sen valvominen vaatii omistajalta? Mistä tietää, onko varsa terve? Luennon loppuvaiheessa puhutaan lyhyesti tamman tiineeksi saamisesta.

Eläinlääkäri Leena Väihkönen erikoistunut työssään hevosten lisääntymiseen. Väihkönen työskenteli Kemppi-tallin siittolassa Asikkalassa vuosina 1986-2001, minkä jälkeen hän siirtyi Orimattilaan Heikki Saarisen klinikalle. Vuodesta 2007 klinikka on ollut Väihkösen omistuksessa.

Luennon jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Kysymyksiä tai toiveita luennolla käsiteltävistä aiheista voi lähettää 6.4. mennessä osoitteeseen toimisto@shkl.net.

Luento on tarkoitettu ainoastaan SHKL:n jäsenille. Luento järjestetään Teamsissa, ja linkki luennolle löytyy kirjautumalla SHKL:n jäsensivuille omilla tunnuksilla osoitteessa https://www.shkl.net/verkkoluennot/. HUOM! Luennon tallenne löytyy myös verkkoluennot-sivulta!

Jos olet jäsen, luo itsellesi tunnukset ja aktivoi ne hyvissä ajoin ennen luentoa osoitteessa https://www.shkl.net/aktivoi/.

Jos et ole jäsen ja haluat luennolle, liity jäseneksi 6. huhtikuuta mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@shkl.net saadaksesi ohjeet jäsenmaksua ja luentoa varten.