Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry:n juhlavuoden uutisia

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry juhlistaa 40-vuotiasta taivaltaan pitkin vuotta.

Ohessa koostetusti tietoa alueyhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja tempauksista.

Yhdistys jakaa riimuja

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat  jakaa riimuja seuraavin ehdoin jäsentensä hevosille: 

  • Jos olet yhdistyksemme jäsen ja omistamasi/osaomistamasi hevonen on vuoden 2020 aikana suorittanut koelähdön elämänsä ensimmäisen kerran hyväksytysti tai  osallistunut laatuarvosteluihin tai laatuponikilpailuun
  • Ilmoita tietonne 28.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kymenkarjalanhevosenomistajat@gmail.com. Riimut jaetaan keväällä 2021 Kymen-Karjalan Hevosenomistajien kevätkokouksessa. Ajankohta ja paikka ilmoitetaan yhdistyksen Facebook-sivuilla sekä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun yhteystietoon.
  • Merkitse ilmoitukseen seuraavat asiat:  hevosen/ponin nimi,  suorituksen ajankohta ja paikkakunta,  omistajan nimi sekä sähköposti/puhelinnumero
  • Kyseisen hevosen on oltava jäsenen omistuksessa 31.12.2020 ja palkintoriimu on noudettavissa vain paikan päältä kevätkokouksesta.

40-vuotisjuhlavuosicup raviponeille

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry järjestää vuonna 2021 cup-pistekilpailun
alueensa raviradoilla kilpaileville poneille

Yhdistyksen hallitus kokee, että nuorisotoiminnan ja junioriurheilun tukeminen on konkreettisinta tulevaisuustyötä sekä raviurheilun että koko hevosalan hyväksi.

Toivotaan, että ponilähdöt pääsevät pian jatkumaan!

Juhlavuoden kuvakisassa palkintoja kuukausittain

Kuvakisa on käynnissä Instagramissa vuoden ympäri. Kilpailu on avoin kaikille, ja kerran kuukaudessa palkitaan yksi kuvaaja Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry:n tuubihuivilla. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagram-yksityisviestillä.

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagram-tilillään hevosaiheisen valokuvan, josta välittyy SHKL:n vuoden teema – elämyksiä ja suuria tunteita.

Merkitse julkaisuun @kymenkarjalan_hevosenomistajat ja käytä lisäksi tunnisteita #hevosenomistaja sekä #elämyksiäjasuuriatunteita.

Lue lisää täältä.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja: Miia Värri, p. 044 286 0229, miia.varri @ gmail.com
Sihteeri: Viivi Honkimaa, kymenkarjalanhevosenomistajat @ gmail.com