Osallistu Hankkijan jäsenarvontaan ja voita lavallinen täysrehua

SHKL järjestää yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Hankkija Oy:n kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvontaan pääset osallistumaan aktivoimalla jäsentunnuksesi kotisivuillamme.

Aktivoimisen jälkeen olet automaattisesti mukana seuraavissa arvonnoissa. Lue ohjeet jäsentunnusten aktivoimiseen tämän artikkelin lopusta.

Vuoden ensimmäisessä arvonnassa on palkintona lavallinen eli 30 säkkiä Racing Smart -täysrehua. Palkinnon arvo on 495 euroa.

Arvonta suoritetaan 26. helmikuuta.

Racing Smart – Fiksu rehu, joka sopii kaikille poneista isoihin kylmäverisiin

Täysrehutyyppinen Racing Smart sisältää runsaasti kuitua ja sopii täydentämään korsirehuruokintaa. Tuotteessa on matala tärkkelys- sekä sokeripitoisuus eikä se sisällä kauraa. Se on suunniteltu täyttämään ravintotarpeet pienemmälläkin annoksella, rehussa on normaalia korkeammat vitamiini-, kivennäis- ja hivenainemäärät. Racing Smart onkin viisas valinta kaikille poneille ja hevosille kokoon, ikään ja rotuun katsomatta, joilla on hyvä rehunkäyttökyky. Lisäksi se on hyvä vaihtoehto niin kilpahevosen ruokinnan täydentämiseen kuin toipilashevosen ruokintaan.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

– Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
– Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
– Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
– Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu.

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan tähän arvontaan toimimalla nopeasti. Jäsenliittymislomakkeen löydät klikkaamalla tästä. Jäsentunnukset pääset aktivoimaan jäsenmaksun maksettuasi osoitteessa www.shkl.net/aktivoi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistoon p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net.