Ennätysmäärä hevosia ilmoitettu SHKL:n ennakkomaksullisiin kilpailuihin

SHKL:n ennakkomaksullisiin kilpailuihin on ilmoitettu enemmän hevosia kuin koskaan aiemmin. SHKL Hevosenomistajapokaaliin on maksettu 268 varsaa ja Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajoon 81 hevosta.

SHKL Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä ennakkomaksullinen suurkilpailu 2-vuotiaille  lämminverisille. Viime vuonna kilpailun voitti Timo Korvenheimon valmentama ja Zulo Team Ay:n omistama Zolamani. Satu ja Mika Likanderin kasvattama ruuna tienasi voitostaan 22 000 euroa.

Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa vuoden 2021 karsinnat ajetaan Teivossa tiistaina 27. heinäkuuta ja finaali lauantaina 7. elokuuta. Viime vuoden finaalin voittaja Le Gros Bill tienasi 27 000 euron ykköspalkinnon. Le Gross Billin omistaa ja on kasvattanut Team Luck’ap. Oria valmentaa Ari Viander.

Sakkomaksulla mukaan

Ilmoittautuminen kilpailuihin on sulkeutunut. Mikäli ensimmäinen erä on jäänyt maksamatta, mukaan voi ilmoittautua vielä maksamalla sakkomaksun.

Hevosenomistajapokaalin sakkomaksun eräpäivä on 15. toukokuuta ja Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajon 15. kesäkuuta.

Tarkempia tietoja löydät sivujen kilpailut-osiosta.