Viidennen Hankkija-arvonnan voittaja selvillä

Vuoden viidennessä arvonnassa Supreme Horse Care -tuotepaketin voitti Marika I. Tuotepaketin arvo on 194,70 euroa. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Supreme Horse Care -tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet: Supreme Horse Care Ruusunmarja, Chian siemen, Elektrolyytti, Monivitamiiniliuos, Formula MSM, Sininen linimentti, Arnika, Lämpölinimentti, Shampoo, Iho- ja haavavoide ja Valjasrasva.

Hankkija Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta olemme järjestäneet yhteistyössä Hankkijan kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvonnoissa ovat olleet mukana kaikki jäsenet, jotka ovat aktivoineet jäsentunnuksensa SHKL:n kotisivuilla. 

Ensi vuoden arvonnoista tiedotetaan myöhemmin. Aktivoimalla jäsentunnuksesi olet automaattisesti mukana kaikissa arvonnoissa.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  • Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
  • Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  • Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  • Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu.

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan tähän arvontaan toimimalla nopeasti. Jäsenliittymislomakkeen löydät klikkaamalla tästä. Jäsentunnukset pääset aktivoimaan jäsenmaksun maksettuasi osoitteessa www.shkl.net/aktivoi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistoon p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net.