Tee hyvää huutokaupalla

Suomen Ravihevoskasvattajien Säätiö sr. järjestää vuonna 2021 verkossa hyväntekeväisyyshuutokaupan, johon kerätään myyntikohteita.

Löytyykö kätköistäsi suurkilpailuissa käytettyjä suitsia tai muuta raviharrastajalle arvokasta keräilytavaraa? Entä astutus- tai osallistumisoikeuksia kilpailuihin? Myytävä kohde voi olla mitä tahansa hevosiin liittyvää.

Mikäli haluat lahjoittaa huutokauppaan tuotteita, ota yhteyttä SHKL:n toimistoon.

Tuotto nuorisotyöhön

Huutokaupan tuotto ohjautuu Suomen Ravihevoskasvattajien säätiön kautta haettavina stipendeinä hevosalan nuorisotoimijoille. Stipendejä voivat hakea hevosalan nuorisotoimintaa toteuttavat järjestäytyneet yhdistykset sekä kerhot, myös ne, jotka ovat saaneet stipendin aiemmin.

Haun aukeamisesta tiedotetaan myöhemmin SHKL:n kanavissa.

Lisätietoja:
Mitja Nummenmaa
p. 040 502 4987

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry
p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15)
toimisto@shkl.net