Mascate Match

Raviliiga-hevoset myydään nettihuutokaupassa

Raviliiga päättyy vuoden lopussa ja sääntöjen mukaan hevoset myydään huutokaupassa joulukuun aikana. Raviliiga HIFK:n Mascate Match huutokaupataan paikan päällä Vermossa ravien yhteydessä 30. joulukuuta.

Muut kahdeksan hevosta myydään Starinita Oy:n huutokauppasivustolla 23.–30. joulukuuta välisenä aikana.

Nettihuutokaupassa myytävänä olevat hevoset myydään niin, että niiden myyntiajat päättyvät porrastetusti Vermon ravien aikana. Veikkauksen TotoTV seuraa lähetyksessään Raviliiga-hevosten nettihuutokauppaa ja kuvaa suorana paikan päällä Mascate Matchin myynnin.

Raviliiga-hevosten esittelyt julkaistaan 23. joulukuuta päivän aikana osoitteessa https://auction.hevoshuutokaupat.fi/. Tarjouksia voi tehdä heti hevosten tietojen julkaisujen jälkeen.

Esittelytekstien lisäksi sivustolta löytyy kattava eläinlääkäriraportti hevosen terveydentilasta. Lisäksi ilmoitetaan ajankohta, jolloin ostajaehdokkaat voivat käydä katsomassa hevosta sen nykyisessä asuinpaikassa.

Nettihuutokauppaan on mahdollista ilmoittaa myytäväksi samaan aikaan myös muita hevosia ja hevosaiheisia tuotteita. Kohteiden myynti ei kuitenkaan saa päättyä 30. joulukuuta.

Menestyshevosia myynnissä

Raviliigan hevoset ovat kilpailleet hyvällä menestyksellä, ja myyntiin tulee valtakunnan supertähdeksi nousseen Mascate Matchin lisäksi monta hienoa hevosta kuten Kasvattajakruunu-voittaja Marschall Match, Jyväskylässä 2. marraskuuta lähtönsä voittanut Beast Mode, Kasvattajakruunun välierissä mukana ollut Rehab ja Ruotsissakin voittanut Tingaling.

Nettihuutokaupassa myydään Raviliiga-hevosista Beast Mode, Fruttifero Luca, Juliane De Veluwe, Marschall Match, Mercedes Match, Rehab, Royal Date ja Tingaling.

Raviliiga Pelicansin hevosta Piece Of Glorya ei myydä, sillä sen kilpailuoikeus on vuokrattuna Raviliigalle ja se palaa takaisin omistajilleen vuoden lopussa. Piece Of Gloryn kilpailuoikeus vuokrattiin Raviliiga Pelicansille, kun kimpan alkuperäinen hevonen Stonecapes Sylvie loukkaantui. Raviliiga TPS ja Raviliiga HPK ovat jo aiemmin lopettaneet omat kimppansa ja myyneet hevosensa loukkaantumisen vuoksi.

Useita kotimaisia ja kansainvälisiä suurkilpailuja voitanut Mascate Match on erityinen hevonen suomalaiselle raviurheilulle, ja siksi sen myymisen järjestelyt ovat tärkeitä.

– Mascate Matchin myyminen Vermon ravien yhteydessä tarjoaa mahdollisuuden hevosen nykyisille omistajille tulla todistamaan paikan päälle myyntitilannetta. Lisäksi vältetään mahdolliset ylikuormittumiset huutokauppasivustolla, kun Mascate Match myydään livenä, Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäällikkö Tomi Himanka kertoo.

Lisätiedot:

Starinita Oy
Mitja Nummenmaa
p. 040 502 4987