Neljäs Hankkijan jäsenarvonnan voittaja arvottu!

Tämän vuoden neljännessä jäsenarvonnassa 840 kg lavallisen Kiva-kutteria voitti Minna S. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Aktivoi jäsentunnuksesi ja olet mukana arvonnassa!

Hankkija Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta olemme järjestäneet yhteistyössä Hankkijan kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvonnoissa ovat olleet mukana kaikki sellaiset hevosenomistajayhdistysten jäsenet, jotka ovat aktivoineet jäsentunnuksensa SHKL:n kotisivuilla. 

Vuoden viidennessä arvonnassa arvomme Supreme Horse Care -tuotepaketin.

Supreme Horse Care -tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet: Supreme Horse Care Ruusunmarja, Chian siemen, Elektrolyytti, Monivitamiiniliuos, Formula MSM, Sininen linimentti, Arnika, Lämpölinimentti, Shampoo, Iho- ja haavavoide ja Valjasrasva. Tuotepaketin arvo on 194,70 euroa.

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kun olet maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun ja aktivoinut omat jäsentunnuksesi shkl.net-sivustolle (ohjeet alempana), olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Vuoden viides arvonta suoritetaan maanantaina 30. marraskuuta kyseiseen päivämäärään mennessä tunnuksensa aktivoineiden kesken.

Tuotepalkinnon voittajaan otamme yhteyttä ensisijaisesti jäsentiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Viesti saattaa joutua joskus vahingossa myös roskapostikansioon, joten tarkkailethan myös sitä.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  • Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
  • Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  • Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  • Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu. 

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan tähän arvontaan toimimalla nopeasti. Jäsenliittymislomakkeen löydät klikkaamalla tästä. Jäsentunnukset pääset aktivoimaan jäsenmaksun maksettuasi osoitteessa www.shkl.net/aktivoi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net