SHKL Hevosenomistajapokaalissa toisen erän jälkeen mukana olevat varsat julkaistu

Tämän vuoden kilpailussa palkinnosta taistelevat vuonna 2017 syntyneet varsat. Kilpailu saavutti myös tänä vuonna suuren suosion ja ensimmäinen erä maksettiin 230 varsasta.

Toinen erä on erääntynyt ja tässä vaiheessa mukana on 177 varsaa. Kilpailun kolmas eli viimeinen erä erääntyy 15.5. 2019. Ellei varsasta ole maksettu ajoissa ensimmäistä ja/tai toista maksuerää, mukaan voi päästä vielä maksamalla 300 euron sakkomaksu viimeistään 15.5. 2019.

Tällä hetkellä mukana ovat seuraavat hevoset (etsi hevosesi nimeä painamalla ctrl+f):

Ace Combo, All For Me, All Star Mint, Amor Combo (S), An-Aiolos, An-Amon, April Combo, Arctic Bride, Artful Deimos, Artful Drop, Aurora’s Dream, Ava Di Emelin, Axel Combo, Beluga Birdland, Bergelmir, Betty Roof, Black Vanity*, Blaze Beluga, Bretagne, Brilliant Belus, Business School, Buyapiginapoke, BWT Falcon, BWT Feeniks, Calista*, Callela Edith, Callela Lionel, Callela Xena, Camelot, Capo The Monsoon*, Cashman Go, Cathayana, Chasing Highs, Club Nord Cherie, Club Nord Roi, Consalvo, Core Catcher, Countess Chiara, Cover Prince, Cygne Noire Boogie, Divina Falco, Divine Striker, Easy Come Easy Go, Easy Silence*, Elsa The Snowqueen, Empere’s Timo, Eskill Cotter, Elvis Exceptional, Faith In Cash, Fango Jett, Fantastico, Farang, Farnorth Chap, Feeling Boss, Filion (S)*, Finland (S)*, Fiorini, First Repeat*, Follow My Lead, Funderbar, Free Unique, Free With Money, Gambler Hoss, Gintonic*, Golda That’s, Goldiivo Hoss, Got To Goo (S), Governor Hoss, Grainfield’s Amelie, Grove’s Apple Poof, Grove’s Kajsa, Hall Of Love, He Is Elliott, Hilton Falls (FR)*, Hoho Haha Sisu (S), Honey Trix (ex. Aflutter), Honor Boost, Il Migliore, Ilos Mimigo, Imaginable, Intelligent Stride*, Invasion Birdland, It’s Raining Men, Julius Ares, Justin Web, Keisari Suuri, Kiikku’s Trooper, Lady Rock*, Lake’s Cerafina, Langen’s Uranie, Lara Luca, Leemark’s Icy*, Lemmy Koo, Let’s Pray, Lex Loyalty*, Lightning Luxi, Love Eagle**, Love’n Cash, Mahatma Gee, Magarri, Make It Rain, Making Match, MAS Evelyn, Maytheforcebewithu, Melanie Ray, Mico Mick, Miss America, Moonstone, Motive Match, Morris Match, Mulan Pouz, Märeenasin, New Grove Waylon, Newyorkbaby*, Next To Wurst, Nicetomeet Wurst, North Sunny, Palone*, Parttime Lover, Pastor Sly (S), Payday Quo, Perfect Storm, Perfect Time, Picasso Kähö, Piece Of Hero, Pilgrims Frost,Por Nie Blues, Power Blaster (S), Principessa, Queen Diablo*, Quick Mess, Quilius On Stage, Quirinus Iver, Quite A Lover, Rachael, Ramaya, Ranch Tahiti*, Repo Man (S), Revelation Man, Revolution Wheels, Rio Luca, Rocket Unicorn, Robert, Sahara Calleigh, Sahara Grace (S), Sahara Jaeburn, Salpaus Inside-Out, Saxgirl, Scaramouche, See Vet Sign, Skydome, Something Better, Special Point, Speedy Scion, Star Town Kemp**, Stonecapes Tiffany, Stonecapes Topgun, Stonecapes Tricky, Stoneisle Saga, Stonelake Marilee, Street Dance (S), Sultan Of Soprano (S), Söt Som Socker, Tessie, The Golden Swan*, The Queen Sylvie, Trixton Jr*, Viva La Diva, Wera Winner, Westside Instinct, Wildchild Brother, Wild Mind, Wild Sunrise, Wille Wind, Windheart, Woland Frido, Would You Mind

Asteriskilla (*) merkityt ovat maksaneet ensimmäisen erän yhteydessä kaikki erät, kahdella tähdellä (**) merkityt ovat mukana sakkomaksulla. Sakkomaksumahdollisuus on vielä mahdollista 15.5. mennessä. 

Lue lisää kilpailusta tästä.