Ilmoita varsasi SHKL Hevosenomistajapokaaliin!

On aika ilmoittaa vuoden 2017 ikäluokka SHKL Hevosenomistajapokaaliin!

Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä suurkilpailu 2-vuotiaille lämminverisille. Se juostiin ensimmäisen kerran vuonna 2011. Nyt on aika ilmoittaa mukaan vuonna 2017 syntyneet lämminveriset.

Kilpailun karsinnat ajetaan Jokimaalla 17.10.2019 ja finaali niinikään Jokimaalla 26.10.2019. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki 2-vuotiaat lämminveriset, joista on maksettu sääntöjen määräämä ennakkoilmoittautumismaksu. Säännöt

Kaikki kerätyt osallistumismaksut maksetaan kilpailun palkintoina. Vuoden 2019 voittajalle on luvassa vähintään 16.000 euroa!

Ensimmäinen erä on vain 20 euroa ja erääntyy 31.12.2018. Huomaathan myös mahdollisuuden maksaa kaikki erät yhdellä kerralla – näin minimoit unohduksen riskin ja säästät rahaa! Suosittelemme kertamaksua kaikille, mutta etenkin ulkomaan rekisterissä oleville varsoille.
Maksuohjeet ja lisätietoa