Kurkota tähtiin ravivalmentaja-tilaisuus Jokimaalla la 20.10.2018

Pilvenmäen raviradan tiedote

Mikä on ravivalmentajan myyntituote, mistä kannattavuus syntyy ja miten löytyvät motivoituneet työntekijät? Tule kuulemaan asiantuntijoiden vinkit huomisen ravivalmentajille ja pohditaan omaa liikeideaasi lajin parissa eteenpäin. 

Jokimaalla järjestetään lauantaina 20.10. ennen Toto76-raveja klo 11.30-13.00 ”Kurkota tähtiin ravivalmentaja” -keskustelutilaisuus, joka on suunnattu erityisesti nuorille valmentajille sekä ammattimaisesta ravivalmennustoiminnasta kiinnostuneille.

kurkota tähtiin ravivalmentaja

Klikkaa suuremmaksi

Keskustelun aiheina ovat mm. valmennustallin kannattavuus, hyvä taloudenpito, työnantajana toiminen sekä ravivalmentajan palvelutarjonnan laajentaminen.

Tilaisuuden juontaa Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen ja keskusteluun osallistuvat omista näkökulmistaan valmennus- ja kuntoutuskeskus Stall Blombacken toimitusjohtaja – ravivalmentaja Kaisa Tupamäki-Kukkamo, yhtä Suomen suurimmista valmennusyksiköistä pyörittävä menestysvalmentaja Tapio Mäki-Tulokas, Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton toiminnanjohtaja ja hevosalan moniottelija Mitja Nummenmaa sekä tilitoimistoyrittäjä ja hevosenomistaja Pasi Ollikainen.

Tarjoilujen onnistumiseksi, pyydämme ilmoittautumista etukäteen!

Osallistujien kesken pidetään arvonta, jossa onnekkaalle tarjoutuu  mahdollisuus näyttää omaa liikeideaansa tilitoimistoyrittäjä Pasi Ollikaiselle myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Tilaisuus on osa Forssan, Lahden, Riihimäen ja Teivon nuorisotoiminnan alueyhteistyötä, jossa kaikilla radoilla järjestetään nuorille suunnattuja koulutustilaisuuksia. Tilaisuuksissa saatuja näkökulmia ja keskusteluja tuodaan esille Suomen raviurheilun tulevaisuustyössä, joka on parhaillaan käynnissä.

Lisätietoja: Nelivetoratojen nuorisotoiminnan koordinaattori Paula Pellinen, p. 0400213499, paula.pellinen@pilvenmaki.fi