Laatuponikilpailu 2018 kilpailtiin Aulangolla 15.-16.9.

Suomen Welsh-poni- ja Cob-yhdistyksen järjestämä vuosittainen Laatuponikilpailu järjestettiin 15.-16.9.2018 Aulangon ratsastuskoululla Hämeenlinassa. Mukaan oli ilmoitettu peräti 65 ponia. 

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan jalostusohjesäännön mukaan polveutuvat puhdasrotuiset ponit sekä ratsuponit, vuonohevoset ja welsh part bred-ponit. 2- ja 3-vuotiaat ponit kilpailevat lauantaina, 4- ja 5-vuotiaat sunnuntaina.

– Kilpailun konseptia uudistettiin tällä vuodelle ja kokonaisuudessaan kilpailu eteni aiempaa sujuvammin, kertoo kilpailun johtaja Soila Järvinen Hippoksen tiedotteessa.

SHKL-satulahuovat palkintoina 5-vuotiaiden askellajiluokassa

Luokan voitti welsh mountain-ruuna Backwoods Tawny – Krista Nieminen. Ponin on kasvattanut Anna Kärkkäinen ja sen omistaa Katja Hautamäki.

Toiseksi sijoittui welsh part bred-tamma Pin Rock’s Chasing The Sun – Milja Ranta. Ponin on kasvattanut Ira & Tiina Ristimäki ja sen omistaa Leena Vähä-Erkkilä.

Kolmanneksi sijoittui welsh part bred-tamma Fountainland’s Ice Queen, jolla ratsasti ponin omistaja ja kasvattaja Hanna-Leena Ohtonen.

Onnittelut!

Lisäksi kaikki kilpailun osanottajat saivat mukaansa Hevosenomistaja-lehden näytekappaleen.

Lue lisää:

Uudistettu Laatuponikilpailu oli menestys (hippos.fi)

Kuvia Laatuponikilpailun Facebook-sivulla

Kaikki tulokset (Google Docs-tiedosto)