Syksy on hyvää aikaa hevoskaupoille!

Syksy on vilkasta hevoskauppojen aikaa – katso täältä muistilista syksyyn. Hyviä kauppoja!

  1. SHKL:n jäsenille maksuton myyntikanava shkl.net-sivustolla
  2. Varsahuutokauppa Ypäjällä 14.9.
  3. Kirjallinen sopiminen kannattaa!
  4. SHKL:n toimisto suljettu huutokauppapäivänä 14.9.
  5. Lokakuun internethuutokauppa 2.10., ilmoita 28.9.

Myyntipalsta SHKL:n kotisivuilla

Jäsenet saavat laatia maksutta hevosensa myynti-ilmoituksen sivustollemme.

Vuosikkaita ravivarsoja kaupan Ypäjällä pe 14.9. 

Varsahuutokaupan mainonta on toivottavasti tavoittanut varsan ostoa suunnittelevat henkilöt. Kannattaa seurata päivittäin sivustoa hevoshuutokaupat.fi – sinne päivitetään jatkuvasti varsojen kuvia ja videoita. Myynnissä on sekä suomenhevos- että lämminverivarsoja. Varsat ovat nähtävillä klo 12 alkaen ja itse huutokauppa käynnistyy klo 18. Tapaamisiin Ypäjällä!

Huutokaupan etkot Forssan lounasraveissa, katso lisätietoa täältä. 

Lähempänä huutokauppaa sivustolle päivitetään varsojen lähisukulaisten mahdollisesti parantuneet saavutukset. Muistathan, että huutokauppamaneesiin tarvitset pääsylipuksi painetun huutokauppaluettelon. Luetteloita on myynnissä useimmilla raviradoilla sekä tietysti SHKL:n toimistolla. Luettelon käteishinta on 10 €. Huutokauppaluettelon voi tilata myös postitse hintaan 13 €/kpl. Tilausohjeet täällä.

Kirjallinen sopiminen kannattaa

Muistathan sopia hevoskaupoista, yhteisomistuksesta, hevosten vuokrauksista ja tallipaikoista kirjallisesti. Näin on riitatilanteen sattuessa helpompi osoittaa, mitä on sovittu.  SHKL:n jäsenet saavat maksutta käyttöönsä sopimusmalleja eri tilanteisiin. Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja pääset itse lataamaan sopimusmallit koneellesi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä toimistoon (arkisin klo 9-15), niin toimitamme sopimukset sähköpostiisi. Ei-jäsenille sopimuspohjat maksavat 20 €/kpl.

SHKL:n toimisto on suljettu Varsahuutokauppapäivänä eli perjantaina 14.9. 

Lokakuun nettihuutokauppa

Seuraavan internethuutokaupan huutoaika päättyy ti 2.10. klo 21 – ilmoita kohde viimeistään pe 28.9. klo 15. Starinita Oy:n internethuutokaupan ajankohta on pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Myydä voi kaikenikäisiä hevosia tai vaikka poneja, hevostarvikkeita, kuljetuskalustoa ja astutusoikeuksia. Ilmoittautumisohjeet löydät täältä ja kohteen löytyvät ilmoittautumisajan päätyttyä sivustolta auction.hevoshuutokaupat.fi

SHKL:n jäsenet saavat alennusta internethuutokaupan ilmoittautumishinnoista. Myyntiprovisioita ei nettihuutokaupassa peritä.