Molemmat Uudenmaan Upein-maksuerät maksaneiden kesken arvotaan 1.000 euron arvoinen matkalahjakortti

Uudenmaan Upein on kasvattajakilpailu Etelä-Suomen läänin alueella syntyneille 3-vuotiaille lämminverisille. Kilpailun isännyydestä huolehtivat Vermon ravirata ja Uudenmaan Hevosenomistajat ULHO ry. Yhteistyössä Biofarm Oy sekä Uudenmaan Liitto.

Uudenmaan Upein uudistuu 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Perinteikäs kasvattajakilpailu ajetaan tänä vuonna 15.000 euron ykköspalkinnolla. Yhteistyökumppanit mahdollistavat ennenäkemättömän upean kilpailun.

Kilpailun karsinnat ajetaan Vermossa keskiviikkona 12.12.2018 ja finaali Vermon vuoden viimeisissä raveissa ke 26.12.2018. Kilpailun ympärille rakennettavassa tapahtumassa hevosia omistajineen nostetaan uusin tavoin esille. Suunnitteilla on huikea finaalipäivä oheisohjelmineen!

Uutta on myös osanottajien kesken arvottava 1.000 euron arvoinen matkalahjakortti Prix d’Amerique-raveihin Ranskaan. Arvonnan säännöt alla.

Osallistumismaksun ensimmäinen erä 40 euroa erääntyy 30.6. ja toinen erä 70 euroa tulee maksuun 30.9. Mikäli kesäkuussa erääntynyt ensimmäinen erä on jäänyt maksamatta, voi sen suorittaa kaksinkertaisena toisen erän yhteydessä. Kutsukirjeet on lähetetty kesäkuussa.

Lue lisää Uudenmaan Upeimmasta klikkamalla tästä

Säännöt

Lahjakortin arvonta Uudenmaan Upein- kilpailun osallistujien kesken

1. Kilpailun järjestäjä

Uudenmaan Hevosenomistajat ULHO ry (jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistuvat kaikki Uudenmaan Upein- kilpailun molemmat maksuerät maksaneiden hevosten taustahenkilöt. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 15.6.2018 ja päättyy 30.10.2018

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat kaikki Uudenmaan Upein- kilpailun molemmat maksuerät maksaneiden hevosten taustahenkilöt. Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1000 € lahjakortti Prix D’Amerique –reissulle. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailuun koskeviin muutoksiin esim. muuttaa lahjakortin sisältöä.
Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja Järjestäjän päätökset.
Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Haasteeseen osallistujien muita yhteistietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

5. Palkinto

Pääpalkintona on 1000 € arvoinen lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Kilpailun voittaminen

Kilpailun voittajille ja toimittaa ilmoituksen sekä voiton vastaanottamista koskevat ohjeet voittajille henkilökohtaisesti.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkinnon määrään ja arvoon.

8. Tietosuoja

Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille ilman voittajan erillistä lupaa. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä.

9. Vastuustavapauttamisperuste

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

10. Kilpailun ennenaikainen päättäminen

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai perua arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpailua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

11. Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu

12. Arpajaisvero 

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä virallisissa säännöissä ilmoitetuista arvottavista palkinnoista.

13. Palkinnon luovutus / julkisuus

Järjestäjä ilmoittaa arvotusta voitosta voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Palkinnon luovutuksesta sovitaan erikseen. Järjestäjä ei vastaa niiden tietojen paikkansapitävyydestä, jotka voittaja on antanut palkinnon luovuttamista varten. Voittaja ei ole velvoitettu ottamaan palkintoa vastaan. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja mahdollisen kuvan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Lisäksi palkinnon voittajan nimeä ja kuvaa voidaan käyttää järjestäjän mainonnassa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvontaa koskee Suomen laki. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.