Hevosenomistajapokaalissa mukana 151 varsaa!

Viimeisen maksuerän jälkeen vuoden 2018 Hevosenomistajapokaalissa on mukana 151 kaksivuotiasta varsaa, joiden nimet julkaistu sivuillamme.

Finaalin ja karsintojen palkintotaso muodostuu perusosasta sekä päälle lisättävästä ennakkomaksukertymästä ja sakkomaksuista. Kaikki kerätyt osallistumismaksut maksetaan kilpailun palkintoina.  Mikäli karsintoja on kaksi, karsintavoitosta saa 5500 euroa ja jos karsintoja on kolme, karsintavoitosta saa 4000 euroa. Finaalin voittajalle on luvassa vähintään 18.000 euroa. Finaalin kaikki osallistujat palkitaan 500 eurolla. Mukaan on mahdollista päästä vielä ns. supersakkomaksulla (2000 euroa), mikä tulee olla maksettuna kaksi pankkipäivää ennen karsintaan ilmoittamista. Jokainen maksettu supersakkomaksu korottaa finaalin ykköspalkintoa tuhannella eurolla.