Aktivoi jäsentunnuksesi, voit voittaa rehulavan!

Biofarm Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta Biofarm on lahjoittanut SHKL ry:lle Black Horse Classic+ -rehulavoja. Niistä kaksi arvotaan Biofarm Cup-finalistien kesken (suomenhevosten ja lämminveristen finalisteille omansa), ja muut kaikille hevosenomistajayhdistysten jäsenille avoimissa arvonnoissa.

Osallistuminen on helppoa!

Maksamalla tämän vuoden jäsenmaksun sekä aktivoimalla omat jäsentunnuksesi shkl.net-sivustolle (ohjeet alla) olet mukana arvonnassa. Aktivoi omat tunnuksesi viimeistään su 1.7.2018 osallistuaksesi tämän vuoden ensimmäiseen rehulava-arvontaan. Jäsenille avoimia arvontoja järjestetään kuluvan vuoden aikana yhteensä kolme.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan arvontaan toimimalla nopeasti.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  1. Mene osoitteeseen https://www.shkl.net/aktivoi
  2. Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  3. Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  4. Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat mukana arvonnassa ilman erillistä ilmoittautumista, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2018 on maksettu. Pääset kirjautumaan sivustolle sivun yläosassa näkyvästä Kirjaudu sisään-napista.

Rehulavan voittajaan otamme yhteyttä ensisijaisesti jäsentiedoissa ilmoitetttuun sähköpostiosoitteeseen.

Kirjautuneena pääset sivustomme Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston ja lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseen markkinapalstalle.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle p. 03 734 2281 / shkl@kolumbus.fi