Hevosen hyvinvointi kotona ja kilpailuissa – luento ja keskustelua Joensuussa la 21.4. klo 12-15

Mistä hevosen hyvinvointi koostuu? Mitä ovat lajityypilliset tarpeet? Miten hyvinvoinnista ja hevosen tarpeista voi huolehtia mahdollisimman hyvin niin kotona kuin kisoissa? Onko ratsujen ja ravurien tarpeissa eroja?

Luento-osuuden jälkeen ohjelmassa on tilaa kysymyksille ja keskustelulle.

Keskustelemassa ja tietoa jakamassa Joensuussa

Katja Hautala

Luento-osuudesta vastaa tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri Katja Hautala. Hän on tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri. Hautala on toiminut Suomen Hippoksen eläinsuojelusta vastaavana eläinlääkärinä yli kymmenen vuotta ja tekee nyt väitöskirjaa hevosen loisista Helsingin Yliopistossa.

Tutkimustyön lisäksi Hautala tekee hevosten terveydenhuoltoon keskittynyttä praktiikkaa. Hautala tuntee kilpailueläinlääkäritoiminnan sekä ravi- että ratsastuskilpailuissa ja hänellä on Kansainvälisen Ratsastajainliiton (FEI) myöntämä oikeus toimia valvovana eläinlääkärinä myös kansainvälisissä ratsastuskilpailuissa.

Mukana keskustelemassa hevosalan ammattilaisia

Aika: la 21.4. klo 12-15.

Huom! Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys ry:n vuosikokous klo 11-12. Tervetuloa!

Paikka: Joensuun ravirata

Hinta: SHKL:n jäsenkortilla ilmainen, muille 5 €, sisältää kahvitarjoilun.

Tilaisuus on avoin kaikille. Ei ennakkoilmoittautumista.

Järjestäjät: SHKL & Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys ry. Kiitos yhteistyöstä Joensuun raviradalle.

Kerro kavereille: Tapahtuma Facebookissa

Katja Hautalan luentokiertue on osa SHKL ry:n vuoden teemaa Hevosen ja hevosenomistajan hyvinvointi. Neljän luento-ja keskustelutilaisuuden sarja starttasi Oulusta 25.2. ja jatkui Teivossa 26.3. sekä Vermossa 9.4. Sarjan viimeinen tilaisuus pidetään Joensuussa 21.4. Lue lisää

Tervetuloa!