Hevosen hyvinvointi kotona ja kilpailussa – tilaisuus Vermossa ma 9.4.2018

Mistä hevosen hyvinvointi koostuu? Mitä ovat lajityypilliset tarpeet? Miten hyvinvoinnista ja hevosen tarpeista voi huolehtia mahdollisimman hyvin niin kotona kuin kisoissa? Onko ratsujen ja ravurien tarpeissa eroja?

Luento-osuuden jälkeen ohjelmassa on tilaa kysymyksille ja keskustelulle. Luento-osuudesta vastaa tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri Katja Hautala. Mukana tilaisuudessa keskustelemassa hevosvalmentajat Stella Hagelstam ja Erkki-Pekka Mäkinen.

Keskustelemassa ja tietoa jakamassa Vermossa

Katja Hautala

Katja Hautala on tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri. Hautala on toiminut Suomen Hippoksen eläinsuojelusta vastaavana eläinlääkärinä yli kymmenen vuotta ja tekee nyt väitöskirjaa hevosen loisista Helsingin Yliopistossa.

Tutkimustyön lisäksi Hautala tekee hevosten terveydenhuoltoon keskittynyttä praktiikkaa. Hautala tuntee kilpailueläinlääkäritoiminnan sekä ravi- että ratsastuskilpailuissa ja hänellä on Kansainvälisen Ratsastajainliiton (FEI) myöntämä oikeus toimia valvovana eläinlääkärinä myös kansainvälisissä ratsastuskilpailuissa.

Stella Hagelstam

on kansainvälisen tason kouluratsastaja, valmentaja ja hevoskouluttaja.

Passion for Dressage Facebook-sivut

Erkki-Pekka Mäkinen

Ravivalmentajavieras Erkki-Pekka ”E-P” Mäkinen tunnetaan lennokkaista hevosistaan ja lausunnoistaan. Mäkinen pitää valmennustallia Tampereella.

Team E-P Mäkinen Facebook-sivut

 

Aika: ma 9.4. klo 18-21

Paikka: Vermon ravirata

Hinta: 15 €, sisältää kahvitarjoilun.

Ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen takia 5.4. mennesä, klikkaa tästä lomakkeeseen.

Järjestäjät: Yhteistyössä SHKL, Uudenmaan Hevosenomistajat ULHO ry ja Vermon ravirata.

Kerro kavereille: Tapahtuma Facebookissa

 

Katja Hautalan luentokiertue on osa SHKL ry:n vuoden teemaa Hevosen ja hevosenomistajan hyvinvointi. Neljän luento-ja keskustelutilaisuuden sarja starttasi Oulusta 25.2. ja jatkui Teivossa 26.3., seuraavat tilaisuudet järjestetään Vermossa 9.4. ja Joensuussa 21.4. Lue lisää