SHKL Hevosenomistajapokaalin 2. erän maksupäivä on 28.2.

Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä suurkilpailu 2-vuotiaille  lämminverisille.  Kilpailun karsinnat ajetaan Jokimaalla 9.10.2018 ja finaali niinikään Jokimaalla 20.10.2018. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki 2-vuotiaat lämminveriset, joista on maksettu sääntöjen määräämä ennakkoilmoittautumismaksu.

Lue lisää kilpailun omalta sivulta

Osallistumismaksu 2018

Suoritettava tilille FI52 5541 2820 0137 21
Merkitse viestikenttään maksajan nimi, hevosen nimi ja rekisterinumero

Maksuerät

1. erä 20 euroa, eräpäivä 31.12.2017
2. erä 40 euroa, eräpäivä 28.2.2018
3. erä 100 euroa, eräpäivä 15.5.2018

Mikäli ensimmäinen ja/tai toinen erä on jäänyt maksamatta ajallaan, ne voi maksaa kolmannen erän yhteydessä. Tällöin kolmannen erän suuruus on 300 euroa (ns. sakkomaksu). Mikäli hevosta ei ole maksettu mukaan kilpailuun 15.5. mennessä edellä mainituin tavoin, voi hevosen ilmoittaa silti karsintoihin ns. supersakkomaksulla 2.000 euroa, joka tulee olla maksettuna kaksi pankkipäivää ennen karsintaan ilmoittamista.

Vuonna 2018 finaalin voittajalle vähintään 16.000 euroa!

Finaalin ja karsintojen palkintotaso muodostuu perusosasta (I p. finaalissa 16.000 € ja karsinnoissa 1000 €) sekä päälle lisättävästä ennakkomaksukertymästä ja sakkomaksuista. Kaikki kerätyt osallistumismaksut maksetaan kilpailun palkintoina. Esimerkiksi vuonna 2017 karsintavoittajat palkittiin 5.500 eurolla ja finaalin voittaja sai huimat 23.000 euroa! Finaalissa kaikki hyväksytyn juoksun tehneet sijoille 7-12 sijoittuneet palkitaan 500 eurolla.

1. maksuerän jälkeen mukana olevat hevoset

Hevosen nimen perässä on *-merkki, jos hevosesta on maksettu kaikki maksuerät kerralla. Ruotsin rekisterissä olevien hevosten nimen perässä on (S).
Käytä hakutoimintoa näppäimillä Ctrl + F.

Adorable Princess, Adrasthee, African Queen, Albino Esker, Amandasine, Amazing Alize, American Hero, Andover Star, Another Trial, Arctic Dark, Arctic Dessert, Arctic Emma, Arctic Fun, Arctic King, Athletic Ace, Ballymena (S), Battle Jack, Bee Snipes, Bettina Belle, Blady Daenerys*, Bobby Blue Frido, Bosain Ult, Brave Dame Vivian, Buckbeak, BWT Echo, BWT Eddard, BWT Erie, Callela Exclusive, Callela Ikaros, Callmeyuppie, Capo The Queen, Caramania, Caramia Pinus*, Celeritas Savage, Chapitre Un, Chicharita, Chip Gas, Classico Cruise, Classmate Match, Club Nord Yankee*, Cocktail Hugo, Cold Case, Colonial Aicha, Combatant Motion, Con Vallaria, Countess Zolletta, Cupari Ors, Dazzling Press, Diamanza, Django Unchained*, Doncio, Donna Leonora, Edwina Orden, El Elegance (S)*, Elven Elliot, Escaper, Essi Fastback, Ewe Spirit, Exceptional*, Exit Fastback*, Eyewish, Far Better, Ferus Galax, Finance Hoss (S), First Class Lady, Follow Up, Free From Fines, Frozen A.F. (S), Fruttifero Luca, G.I. Joe Sisu (S), Game Of Devil, Garriet, Glory’s Princess, Golden Ors, Gravity Sisu (S), Greis Minelli, Haldiaz, Happy Wind*, Heavy Shield*, Heelys Andorra, I Feel On Fire, Iceman Web, Ignazio, Ihaveadream, Ileana Web*, Ilos Sansibar*, Ilos Silmarillion*, Imagine Web, Imakeituptothesky (S), Iman Web, India Web, Irwin Web, Isaac Web, James Gonzales, Janis Joplin Boko (S), Jetset Vice, Jillian Boko (S)*, Jocelyn Boko (S), Jodie Ray, Joe’s Monkey Man, Joker Boko (S)*, Jordan Mikael Boko (S), Joseph Boko (S), Joyful Boko (S), Juliane De Veluwe, Kind Of Magic, La Donna Perfetta, La Luna Birdland, Lady Jane Grey, Lake’s Belinda, Lake’s Bella, Langen’s Hound Dog*, Langen’s Motörhead*, Lapland Aurora, Laura Savage*, Leemark’s Hope, Listas Beauty (S), Locusta, Lotteria Maracat, Love You Desiree, Lucas La Renta, Lush Life (S), Magic Cash*, Mahar Money, Makeadreamcometrue, Mamacita, Maranello Meisels, Marschall Match, MAS Dominant, Mascate Match*, Matt Tempest, Max Mili, Mercedes Match*, Meter Maid Li, Midsummer Mess, Might Be Romeo*, Minnie Windcape, Moonlight Magical, Moose On The Loose, Mountain Makwan, Mountain Priestman, Mountain St Leo, Mr Big Money, Najim, Nio Master, No Vice, Orsiya*, Outlander, Pastor Jackson, Paul Iver, Pearly, Piece Of Glory, Por Nie Soul, Prince Mauritz, Proven Dream, Q-Rex Oak*, Que Tal, Quick Diablo*, Quite Impressive, Qvidja’s Aapo*, R.R.Sam’s Joy, Rarity Red, Raskolnikov Frido, Raven, Raw Irene, Raw Lex, Ray Record, Rehab, Rhapsody Point, Rock Socks, Rocktown Witness*, Rose Amour, Rudy Princess, Rullebackens Emil, Sahara Hey Joe, Sahara Peyote, Sahara True Lies, Samurai Comery, Sandy Morning, Savannah Sky*, Self Taught Beauty, Send My Love, Shackhills Thunder (S), Shalom, She Rains, Shining Armor, Sisimiut Malibu, Sleeping Eyes, Star Of The World, Star Rose, Stardust Comery, Steady Stride, Stonecapes Sparrow, Stonecapes Sylvie*, Stonecaps Seth*, Stoneisle Ramona, Stoneisle Rocket, Strong Lightning, Sudoku’s First Boy, Sunlit Treasure, Take Home Message, Talladega Lecter, Tazer, The Breeze, Theodora Chieftain, Thundergirl, Tingaling*, Tirador, Tom Boy Poof, Touch Me Too, Unbounded Stride, Universe Leader, Vatican, Vaya Con Dios, Wanda Wapid, Westside Lord*, What A Feeling, Whisper Dell, Windman, Winter’s Ironman, Ziggy Stardust, Zolace

Yhteensä 222 hevosta.