Alueyhdistyksissä tapahtuu vuodenvaihteessa

SHKL:n alueyhdistyksissä tapahtuu myös vuodenvaihteessa! Paikalliset hevosenomistajayhdistykset ovat mukana järjestämässä koulutustilaisuuksia Teivossa sekä Vermossa. Muistathan myös Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry:n riimujen hakuajan päättyvän 29.12.2017. Lue tarkemmat ehdot täältä.

Fysioterapeutti Piia Mannisen luento, Teivo 8.1.2018

Mitä on fysioterapia ja miten sillä voi auttaa hevosta ja ratsastajaa? Toivotun suorituskyvyn saavuttaminen ja ylläpitäminen edellyttävät monien arkisten asioiden tarkastelua ja viilaamista. Kokonaisuuden on oltava kunnossa, jotta hevonen suoriutuu sille asetetuista tavoitteista.

Fysioterapeutti Piia Manninen johdattaa meidät hevosen rakenteen ja lihaksiston perusteisiin ja antaa muutaman kotikonstin. Manninen on koulutukseltaan hevoshieroja, fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti. Hänen tavoitteenaan on edistää arki-, harraste- ja kilpahevosen suorituskykyä ja hän toimii yhteistyössä hevosen omistajan, valmentajan ja mahdollisen eläinlääkärin kanssa.

Tilaisuuden järjestävät Hämeen Hevosjalostusliitto ry, Hämeen Hevosenomistajin Yhdistys ry ja SRL/Häme yhteistyössä Teivon Ravikeskuksen kanssa.

Paikka: Ravintola Grand Prix, Teivon Ravirata, Ylöjärvi. Sisäänpääsy 10 €, järjestävien seurojen jäseniltä 5 €, sisältää kahvitarjoilun. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Seerumihoidosta apua hevosten kesäihottumaan, Vermo 11.1.2018

Kesäihottuma on yleisin hevosen elämänlaatua heikentävä allerginen ihosairaus, johon ei ole ollut sopivaa hoitoa. Helsingin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa osoitettiin, että hevosen omasta seerumista tehtävä seerumivalmiste saattaa olla tehokas hoito kesäihottumassa.

Eläinlääkari Raija Hallamaa tulee kertomaan hevosten kesäihottumasta ja sen hoidosta. Myös vapaa keskustelu aiheesta.

Osallistumismaksu 10€, sis. kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen viimeistään 4.1.2018
s-postitse sonja.skogberg [a] pp2.inet.fi tai 0500 – 630 492
Tilaisuuden järjestävät Nylands läns Hästavelsförbund rf ja ULHO Vermon raviradalla.