Suomen Hevonen 2017-tapahtuma Teivossa 16.9.2017

Teivossa hevostellaan 110-vuotiaan suomenhevosemme kunniaksi lauantaina 16.9. klo 11:00 alkaen. Suomen Hevonen 2017 -tapahtuman avaa kansanedustaja ja hevosnainen Sofia Vikman.

Ohjelmassa esitellään suomenhevonen monen eri lajin kautta, jokaiselle löytyy katseltavaa sekä varmasti jotain ihan uutta ja ihmeellistä! Lapsille kepparikisat, talutusratsastusta sekä harjaus -ja ponien rapsuttelupiste. Vauhtia luvassa vikellysnäytöksessä, estekisan kaksintaistelussa ja poniagilityssa näemme myös julkkiksia! Perinteitä edustavat Niinisalon varuskunnan perinnevaljakko ja Hämeen Eskadroona. Taitoa ja voimaa sekä hevosmiestaitoa nähdään työhevosten vetokilpailussa. Lisäksi ohjelmassa kouluratsastusnäytöksiä, valjakkotarkkuusajoa sekä kengitysnäytös. Suomenpienhevosyhdistyksen show-näyttely suomenhevosille ja Best In Show -kisa raviradan etusuoralla.

Tapahtuman järjestävät Teivon ravikeskusHämeen Hevosjalostusliitto ryHämeen Hevosenomistajat ryPohjois-Hämeen Hippos sekä Suomen Ratsastajainliitto ry/Häme

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi ilmaiseen ja huikeaan koko perheen hevostapahtumaan!