ULHO ry esittäytyy Hevoset Kaivarissa-tapahtumassa 20.-21.5.

Hevoset Kaivarissa-tapahtuma järjestetään lauantaina 20.5. klo 10-20 ja sunnuntaina 21.5. klo 9-17. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Alueelta löytyy molempina päivinä kattavat ravintolapalvelut, expo-alue näytteilleasettajineen, kotieläinpiha, kärryajelua, talutusratsastusta, Kaivari-brunssit lähialueiden ravintoloiden kanssa, virkistysalue, VIP-alue ja paljon muuta.

Kaivarissa nähdään useiden lajinäytösten lisäksi kilpailuita: ratsastuskoulujen välinen esteratsastuskilpailu, islanninhevosten passijuoksukilpailu, ponien esteratsastuskisa sekä ravureiden Cityravit.

Näytöksissä esitellään mm. lännen-, kenttä- ja matkaratsastusta sekä vikellystä ja raviratsastusta. Kiehtovista uusista lajeista esittelyssä ovat vauhdikas ratsastusjousiammunta ja polocrosse sekä taiturimainen working equitation.

Väkevät työhevoset esittelevät voimiaan omassa näytöksessään, ja ratsuväen uljaista perinneratsukoista voi edetä historiaan, ritariaikojen hurjaan turnajaisnäytökseen. Kansallishevosemme suomenhevonen esittäytyy Kaivarissa useassa roolissa, ja sunnuntai on sen erityinen juhlapäivä. Kouluratsastuksessa on luvassa mm. suomenhevosten kaksintanssi, Pas de Deux.

Uudenmaan Läänin Hevosenomistajat ULHO ry esittäytyy expoalueella osastolla T508.

Tervetuloa!

Lue lisää: Hevosetkaivarissa.fi