Sata Hevosta Radalla – koko perheen hevostapahtuma Lappeenrannassa 25.5.

SATA HEVOSTA RADALLA HELATORSTAINA

Poniravit, harjoitusravit, tamma- ja varsanäyttely sekä kouluratsastuskilpailut tuovat Helatorstaina toukokuussa Lappeenrannan raviradalle ja alueen hevosurheilukeskukseen yli sata hevosta.

Lappeenrannan Ravirata Oy:n Hubertusseuran, Kymen-Karjalan Hevosjalostusliton sekä alueen hevosseurojen (mm. Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry) yhteisponnistuksessa halutaan hevosia esitellä eri toiminnoissa.

Kyseessä on koko perheelle suunnattu ilmainen hevostapahtuma Suomi 100 juhlavuoden hengessä. Ilmaistapahtuman yleisötavoite on 3 000 henkeä.

Päivä alkaa klo 9 tamma- ja varsanäyttelyllä ja Hubertusseuran kouluratsastuskilpailuilla, jatkuu klo 11 viiden lähdön harjoitusraveilla, klo 13 poniraveilla ja klo 14 starttaa kouluratsastuskilpailuiden pääluokka; Suomi100 suomenhevosten kouluratsastusfinaali.

Perheen pienimmät pääsevät vauhtiin keppihevosradalla. Vähän vanhempia houkutellaan paikalle takakonttikirppiksellä. Myös hevostarvikkeille on luvassa oma kirpputori. Erilaiset hevosaiheiset näytökset ja esitykset tekevät päivästä täyteläisen ja mielenkiintoisen.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Ravirata Oy
toimitusjohtaja
Kari Tiainen
p. 0500 493 760
kari.tiainen@lappeenravit.fi

Hubertusseura Ry
puheenjohtaja
Tuija Poutanen
p. 0400 556194
tuija.poutanen@pp1.inet.fi

Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry
toiminnanjohtaja:
Jenni Timlin
p. 0400 958 581
jenni.timlin@pp.inet.fi

Lue lisää: Sata Hevosta Radalla