Lämminveristen Suurmestaruudesta tulossa huima kisa – kuka vie seppeleen?

Porin Ravit Oy:n tiedote 18.4.2017

Lämminveristen Suurmestaruus palaa kilpailukalenteriin Porissa torstaina 13. heinäkuuta. Titteli on ratkaistu 19 kertaa aiemminkin, vuosina 1964 – 1982. Kilpailun kunniataulusta löytyy legendaarisia menestyshevosia Charme Asserdalin johdolla. Pekka Korpi on kilpailun menestynein ohjastaja kolmella voitollaan.

Vähintään 20 000 euron ykköspalkinnolla kisattavasta vuoden 2017 lämminveristen Suurmestaruudesta on tulossa upea kilpailu. Ensimmäisen maksuerän jälkeen kilpailuun maksettiin mukaan 50 maamme kirkkaimpaan kärkikastiin kuuluva hevosta. Mukana ovat muun muassa Finlandia-ajo 2015 voittaja Bret Boko, Derby-voittaja 2016 Elian Web, Derby-voittaja 2014 Jonesy, Kriterium-voittaja 2014 Jontte Boy, Killerin Eliitti 2016 kakkonen Regent Zet, Derby-voittaja 2011 Seabiscuit, Lämminveristen Suomen mestari 2013 & 2014 Surprise Lord, Hopeadivisioonan voittokone T.Rex, tuore Kultaloimivoittaja Victory Bonsai sekä Solvalla Grand Prix 2016 voittaja Workout Wonder.

Kaikki ensimmäisen maksuerän jälkeen mukana olevat hevoset:

AIR GUNNER E.V. GINGIN JONTTE BOY PITCH COMMAND STRICKER
ALL LAID OUT EDLANCE LISTAS RAFIKI REGENT ZET SUE’S PHOTO
ARMANI CATES ELIAN WEB MAGNAT RIALBA RL SURPRISE LORD
BAZIRE BRODDE ELLIOT BOKO MOUNTAIN CLEAVER ROCKET ZET T.REX
BE SPONTANEOUS EXPRESS DUO OCTOBER KRONOS SAUL VALENTIN LADAY
BIG SKY HURRICANE FIERY SID ONIRIQUE SEABISCUIT VICTOR QUO VADIS
BOSSES LILY HARMI’S FRIDO ORACLE SENTRY VICTORY BONSAI
BRET BOKO I WON’T DANCE PEDRO BI SHADOOM WILLIAM PINE
CALLUM ISSAQUAH SUND PENSION KILLER STILL LOVING YOU WISHING BOY
DIAMOND DUO JONESY PIKE RIVER STORMYSKY WORKOUT WONDER