Lapin kesäraviliiga 2017

Viime vuonna hyvän vastaanoton saanut kesäraviliiga järjestetään myös tulevana kesänä.

Lapin Hevosenomistajayhdistys järjestää yhdessä Hevari Oy:n kanssa Lapin kesäraviliigan, jonka osakilpailut ajetaan Sodankylässä 1.7., Kaukosessa 16.7., Kemijärvellä 23.7., Torniossa 8.8. ja Rovaniemellä 3.9.2017.

Osallistuminen

Liigassa ovat automaattisesti mukana kaikki ko. ravien toto-lähtöihin osallistuvat hevoset. Pisteitä jaetaan jokaisen lähdön viidelle parhaalle siten, että voittaja saa 10, toinen 8, kolmas 5, neljäs 3 pistettä ja viides 1 yhden pisteen.

Palkinnot

Eniten pisteitä keränneen hevosen omistaja saa Hevarin Cruiser -hiittikärryt. Yhteispisteissä toiseksi sijoittuneen hevosen omistaja saa Hevarin QH Star Tack-treenisilakompletin.

Tasapisteissä em. raveihin useammin osallistunut hevonen on etusijalla. Mikäli pisteet ovat edelleen tasan, ratkaisee ensisijaisesti voittojen määrä ja sen jälkeen hevosen voittama rahasumma em. raveista. Jos pisteet ovat edelleen tasan, ratkaisee arpa.

Kilpailun järjestää Lapin Läänin Hevosenomistajat ry, jonka hallitus vastaa pisteiden laskusta, tulkinnoista tasatilanteissa ja palkintojen toimittamisesta.