Taina Teittinen hallitsee hevosen sekä koulu- että montésatulasta käsin

Julkaistu Hevosenomistaja-lehdessä 5/16
Virolahtelaistunutta Taina Teittistä ei voi syyttää lajirasismista. Kouluratsastajana tunnetuksi tullut Teittinen innostui myös ravihevosista ja nimenomaan montésta. Pienen maalaistallin tarhoista löytyy niin intermediaire-tasolla kilpaillut, itse varsasta asti koulutettu puoliveriratsu kuin monté-hevoseksi hankittu amerikkalais-ranskalainen lämminveriorikin.

Haastattelija ei muista aiemmin tavanneensa vannoutunutta kouluratsastajaa, joka olisi myöhemmin startannut montélähdössä. On siis pakko hieman kysyä taustaa tähän, tosin ainoastaan hyvässä mielessä. – Onhan tätä muutama ihmetellyt. Kai tämä on sitten jonkinasteista alustavaa viidenkympin villitystä. Eivätkös miehet tässä vaiheessa osta moottoripyörää ja sen sellaista, 45-vuotias Teittinen heittää.
Lue koko artikkeli tästä (pdf)