SHKL mukana HIHS-expossa perjantaina 21.10.2016: Suomen Hippoksen osastolla teemana hevosenomistaminen

SHKL ry osallistuu tämänvuotiseen Helsinki International Horse Show-tapahtumaan perjantaina 21.10.2016. Löydät meidät Suomen Hippos ry:n osastolta Horse Exposta.

Osaston päivän teema on hevosenomistaminen. Tervetuloa seuraamaan osaston ohjelmaa, keskustelemaan hevosenomistamisesta, kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä sekä noutamaan mukaasi Hevosenomistaja-lehden näytekappale.

Suomen Hippos ry:n tiedote:

Suomen Hippos ry mukana Helsinki International Horse Show’ssa

Suomen Hippos ry löytyy Helsinki International Horse Show’sta osastopaikalta 12. Osastolla on monenlaista ohjelmaa. Pisteellä on mahdollista päivittää hevosten tietoja, tehdä tietokantaan merkitsemisiä sekä omistajanvaihdoksia. Lisäksi viikonloppuna osastolla vierailevat huippuratsastajat Emma Kanerva ja Stella Hagelstam. Perjantain teemapäivänä on hevosenomistaminen, jolloin tarjolla on tarinoita kimppaomistamisesta sekä mahdollisuus lähteä mukaan ravihevoskimppaan.
Helsinki International Horse Show järjestetään Helsingin jäähallissa 20.-23. lokakuuta. Tapahtumassa nähdään maailman parhaat ratsastajat ja hevoset. Suomen Hippos ry:n piste sijaitsee osastopaikalla 12, joka löytyy VIP tilan läheisyydestä. Koko tapahtuman ajan osastolla on mahdollista merkitä hevonen tietokantaan (tarvitsen mukaan hevospassin) sekä tehdä omistajanvaihdos (tarvitset mukaan hevospassin ja omistajanvaihdosilmoituksen) sekä päivittää hevostesi tiedot, kuten poistot ja ruunaukset Suomen Hippoksen rekisteriin. Osastolla on lisäksi esillä myytävänä olevia FWB-hevosia sekä ratsusuunnan suomenhevosia.

Perjantaina kuullaan kimppaomistamisen iloista

Perjantaina osastolla teemana on hevosen omistaminen ja ennen kaikkea kimppaomistaminen. Klo 17.30 alkaen kuullaan Suomen Hippoksen tiedottaja Ilkka Nisulan ja kehityspäällikkö Suvi Louhelaisen keskustelua hevosen omistamisesta ja raviurheilusta. Keskustelun jälkeen vuorossa on kimpanvetäjien haastatteluja. Haastattelun perään kimpanvetäjät vastaavat hevosen kimppaomistamisesta kiinnostuneiden kysymyksiin sekä kertovat tällä hetkellä myynnissä olevista ravihevoskimpoista.

Viikonvaihteen kruunaavat Emma Kanerva ja Stella Hagelstam

FWB-kasvattajien sekä Ratsujalostusliiton kanssa yhteistyössä suunnitellulla osastolla vierailee viikonlopun aikana Olympiaratsastaja Emma Kanerva sekä Kansainvälinen GP kouluratsastaja Stella Hagelstam. Ratsastajatähdet jakavat nimikirjoituksia sekä antavat Youtubeen ladattavan haastattelun.