Ravivalmennuksen peruskurssi, C-taso Vermossa 28.-30.10.

Ravivalmennuksen peruskurssi, C-taso järjestetään Vermossa 28.-30.10.2016.

Ilmoittautuminen / maksaminen: Kurssin hinta 150€. Kurssin järjestävät Uudenmaan Hevosenomistajat ry yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa. Maksamalla kurssimaksun järjestäjän tilille varmistat paikkasi kurssille (paikkoja on rajoitetusti) – 21.10. mennessä Kurssimaksu maksetaan ULHO ry:n tilille FI57 5297 0040 0646 60 viim. ilmoittautumispäivään mennessä. Viestiksi osallistujan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kurssin aiheita mm. Hevosen kehitys, fysiologia, lihastyö ja aineenvaihdunta Hevosen anatomia, ravihevosen veriarvot ja tulkinta Hevosen kestävyyden, voiman ja nopeuden kehittäminen Hevosen lihashuolto, ensiapu ja eläinlääkintä Kurssi sisältää demon ravihevosen testauksesta raviradalla

Kouluttajat Anne Takapuro, Susanna Simonen, Inka Tuominen ja Jukka Niskanen Mukana myös Pertti Hartikka (fysiologia) ja Ismo Haapanen (täydentävät hoidot)

Lisätietoja: Antti Harju puh. 050 518 1287 antti.harju@westbreeding.com

Lisätietoa kurssista myös: ckurssit_syksy2016_esite

Tervetuloa! ULHO ry