Racing Amatööriohjastajien SM-Liigan pistetilanne Seinäjoen 25.8. jälkeen

Racing Amatööriohjastajien SM-liiga on ohjastajakilpailu Harrastaja C-lisenssillä ohjastaville raviharrastajille. Ohjastajat keräävät osalähdöistä pisteitä sijoitustensa perusteella ( 21 – 16 – 13 – 10 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1p. ) . Viisi parasta sijoitusta huomioidaan pistelaskussa.
Runkosarjan 11 parasta sekä hallitseva Suomen mestari Janne Räisänen kohtaavat lokakuussa kaksiosaisessa finaalissa, jossa ratkotaan tämän vuoden mestaruus.

1. Räisänen Janne 90p. 2. Ahtiainen Mika 87p. 3. Majaniemi Marko 84p. 4. Valli Jani 83p. 5. Jylhä Jaakko 81p. 6. Niva Mikael 79p. 7. Lukkari Janne 73p. 8. Hakala Keijo 71p. 9. Matalamäki Jorma 64p. 10. Ahonen Juha-Pekka 63p. 11. Hoikka Tapio 61p. 12. Pitkänen Mikael 57p.
Seuraavat:
Mikkanen Ville Keskitalo Teemu Puolakka Henna-Riikka Niskanen Raimo Uusi-Marttila Henri Vekola Veera Rosilainen Hannu-Pekka Östman Mikael Laine Nina Rintala Mika Ylitalo Timo Ropponen Martti Pellinen Marko Karjalainen Martti Bollström Henry M Taittonen Manu Puosi Kari Karttunen Ari Pitkänen Mikko Åkerlund Kim Kinnunen Antti Ranta Aarne Miettinen Markku J. Holkko Timo Rihtimäki Anu Lahtinen Tero Kangas Rami Korpi Hannu Peitsaho Mikko Vehviläinen Vesa Valtonen Mikko Riikonen Jouni Hoffren Heikki Föhr Ilkka Bly Aki Kukkohovi Jouni Kärkkäinen Tuomas Repo Heikki Tuomi Eino Piispanen Ville Ranta Markku Ihaksi Antti Lindgren Tino Kuusela Markku Mäntyniemi Ari Loukusa Sanna Laurukainen Antti Nykänen Jarno Hautamäki Marko Heikkinen Ari Karsikko Jani Mäenpää Rami Hölsömäki Jorma Heiskanen Ville Mänty Jarmo Ahlström Mika Lind Jyrki Pääaho Sari Kalaja Tapio Kaveri Esa Sianoja Johanna Rautio Ari Westerlund Stefan Lappi Paavo Määttänen Kimmo Heiskala Jukka Haapiainen Janne Rytkönen Heikki Kärki Juhani Yypänaho Jouni Mäkelä Mikko Eljanko Eero Länsimäki Janne Vaakanainen Seppo Valkama Hanna Kurri Heini Vainiomäki Maarit Heikkinen Pertti Granqvist Rune Räihälä Jussi Ruusurinne Kyösti Aikio Martti Lehtimäki Ari-Jukka Grönstrand Ville Partanen Matti Lindström Hannu Peräsalo Jani Laitinen Mikko S Pessi Marko Hakkarainen Pertti Pökkä Kimmo Romsi Henna Simola Matti Säntti Minna Vekola Aki Heimala Jouni Laakkonen Heikki Hautanen Jussi Fors Jukka Moisanen Mika Rintakoski Yrjö Lindström Keijo Flink Henry Taimela Sami Svevar Jeanette Kallionpää Jarno Launonen Juha Jauhiainen Jyrki Wahlsten Tomi Sillanpää Juha Kattelus Mika Kivijärvi Jussi Kuusela Pentti Lohiranta Kari Siipola Jukka Vainio Pauli Turunen Antti Riipinen Matti Björkroth Victor Lappalainen Jarmo Hakkarainen Eero Levänen Tapio Sulku Markku Reinvald Erge Vaakanainen Antti Sihvonen Saara Heino Marko Alakunnas Pasi Roth Markus Rauhala Risto Mantsinen Juhani Ikonen Sami Lepistö Tero Oikarainen Santeri Järvi Raila Kangasharju Hannu Nyman Rickhard Latvala Tero Mäntymäki Antti Niemistö Mikko Kilpeläinen Risto Salo Toni Karen Mikko Peränen Mikko Laurila Tuomo Lindholm Petri Huotari Timo Turunen Esa Kupiainen Jari Hernesaho Eemeli Kinnunen Tapani Ylismäki Kari Flink Leif A Ahola Kimmo Laukkonen Antti Takaluoma Markus Sundström Kimmo