Racing Amatööriohjastajien SM-Liigan pistetilanne Pihtiputaan 14.8. jälkeen

Racing Amatööriohjastajien SM-liiga on ohjastajakilpailu Harrastaja C-lisenssillä ohjastaville raviharrastajille. Ohjastajat keräävät osalähdöistä pisteitä sijoitustensa perusteella ( 21 – 16 – 13 – 10 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1p. ) . Viisi parasta sijoitusta huomioidaan pistelaskussa.

Runkosarjan 11 parasta sekä hallitseva Suomen mestari Janne Räisänen kohtaavat lokakuussa kaksiosaisessa finaalissa, jossa ratkotaan tämän vuoden mestaruus.
1. Räisänen Janne 90 p. 2. Ahtiainen Mika 84 2. Majaniemi Marko 84 4. Valli Jani 83 5. Jylhä Jaakko 79 6. Lukkari Janne 73 7. Ahonen Juha-Pekka 63 8. Hoikka Tapio 61 9. Niva Mikael 59 10. Matalamäki Jorma 58 11. Pitkänen Mikael 57 12. Keskitalo Teemu 55 12. Puolakka Henna-Riikka 55 12. Hakala Keijo 55
Seuraavat: Niskanen Raimo Uusi-Marttila Henri Vekola Veera Mikkanen Ville Rosilainen Hannu-Pekka Östman Mikael Laine Nina Ylitalo Timo Ropponen Martti Pellinen Marko Karjalainen Martti Taittonen Manu Bollström Henry M Karttunen Ari Pitkänen Mikko Åkerlund Kim Kinnunen Antti Ranta Aarne Miettinen Markku J. Holkko Timo Rihtimäki Anu Lahtinen Tero Kangas Rami Korpi Hannu Vehviläinen Vesa Valtonen Mikko Riikonen Jouni Puosi Kari Hoffren Heikki Föhr Ilkka Bly Aki Kukkohovi Jouni Kärkkäinen Tuomas Rintala Mika Repo Heikki Piispanen Ville Ranta Markku Ihaksi Antti Lindgren Tino Kuusela Markku Mäntyniemi Ari Loukusa Sanna Laurukainen Antti Mäenpää Rami Hölsömäki Jorma Mänty Jarmo Peitsaho Mikko Ahlström Mika Kaveri Esa Sianoja Johanna Lind Jyrki Tuomi Eino Rautio Ari Westerlund Stefan Lappi Paavo Määttänen Kimmo Heiskala Jukka Haapiainen Janne Rytkönen Heikki Kärki Juhani Yypänaho Jouni Mäkelä Mikko Vaakanainen Seppo Valkama Hanna Hautamäki Marko Kurri Heini Vainiomäki Maarit Heikkinen Pertti Granqvist Rune Räihälä Jussi Ruusurinne Kyösti Aikio Martti Lehtimäki Ari-Jukka Grönstrand Ville Partanen Matti Peräsalo Jani Laitinen Mikko S Pessi Marko Hakkarainen Pertti Pökkä Kimmo Romsi Henna Vekola Aki Heimala Jouni Laakkonen Heikki Hautanen Jussi Fors Jukka Moisanen Mika Rintakoski Yrjö Pääaho Sari Lindström Keijo Flink Henry Taimela Sami Kallionpää Jarno Launonen Juha Jauhiainen Jyrki Wahlsten Tomi Sillanpää Juha Kattelus Mika Kivijärvi Jussi Kuusela Pentti Lohiranta Kari Siipola Jukka Vainio Pauli Turunen Antti Riipinen Matti Levänen Tapio Sulku Markku Reinvald Erge Vaakanainen Antti Sihvonen Saara Heino Marko Alakunnas Pasi Roth Markus Rauhala Risto Mantsinen Juhani Ikonen Sami Lepistö Tero Oikarainen Santeri Järvi Raila Kangasharju Hannu Nyman Rickhard Latvala Tero Heiskanen Ville Mäntymäki Antti Niemistö Mikko Kilpeläinen Risto Salo Toni Laurila Tuomo Lindholm Petri Huotari Timo Turunen Esa Peränen Mikko Hernesaho Eemeli Kinnunen Tapani Ylismäki Kari Björkroth Victor Flink Leif A Ahola Kimmo Laukkonen Antti Takaluoma Markus Kalaja Tapio Sundström Kimmo