OLHY ry yhteistyökumppanina Virpiniemen Ponikuninkuusraveissa 6.-7.8.

Kuva: Suomen Hippos ry kuvapankki/Irina Keinänen
Nuorten poniraviurheilijoiden ykköstapahtuma Ponikuninkuusravit järjestetään Virpiniemessä 6. – 7.8.2016.

Kaksipäiväinen poniraviurheilun huipputapahtuma tarjoaa lauantaina yhdeksän ja sunnuntaina kahdeksan ponilähtöä. Viikonlopun aikana ratkeavat tämän vuoden ponikuninkaalliset: A-kategorian ponit kilpailevat Ponikuninkaan ja -kuningattaren titteleistä, kun taas B-ponien kilpailussa seppelöidään Poniruhtinas ja -ruhtinatar.
Oulun Läänin Hevosenomistajain Yhdistys OLHY ry:n edustajat ovat mukana ponikuninkuusravien järjestelyissä toimihenkilötehtävissä. Lisäksi yhdistys lahjoittaa muistopalkinnot pääkilpailujen voittajaponien omistajille.
Ravit alkavat molempina päivinä klo 12.
www.ponikuninkuusravit.fi